Електрическа самобръсначка Remington XR1470 HyperFlex
Този продукт е с изчерпана наличност и не може да бъде доставен. Информацията на тази страница е публикувана само за справка.

Електрическа самобръсначка Remington XR1470 HyperFlex

Тази електрическа самобръсначка е с три двойни ротора -общо 6 бръснещи окръжности

HyperFlex технология на бръснещата глава позволява тя да се движи и нагоди по извивките на лицето

ComfortFloat технологията следи за близък контакт на бръснещите ротори с кожата

Антимикробно покритие на остриетата прави този уред подходящ и за чувствителна кожа

AquaPro функцията позволява да ползвате тази електрическа самобръсначка на суха или мокра брада и дори с пяна за бръснене

Електрическата самобръсначка Remington XR1470 HyperFlex е с лека и бърза, литиево-йонна батерия. Тя ще подсигури до 60 минути работа, когато е напълно заредена, а зареждането ще отнема само 90 минути

Цифров индикатор ще показва в детайли състоянието на батерията

Remington XR1470 HyperFlex има и тример за детайли и бакенбарди, който се прибира в корпуса

Комплектът е удобно поместен в чантичка за съхранение.

Имате и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда)


Гаранция: 
2 годиниКод: 4008496872381
Тип на остриетата: 
Ротационни
Покритие на остриетата: 
Стоманено
Приставка за детайли: 
Не
Време за зареждане на батериите: 
90 минути
Време за работа на батерии: 
60 минути
Цифров дисплей: 
Да
Ниво на шум в db: 
73
Тегло: 
293 гр.
Тип захранване: 
Вградени акумулаторни батерии
Допълнителни: 
Изцяло водоустойчив
Индикация за зареждане
Индикация за оставащ заряд
Универсален волтаж
Тример за бакенбарди и детайли
Подвижна глава
Поставка с възможност за зареждане
Чантичка за съхранение

Електрическа самобръсначка Remington XR1470 HyperFlex

Тази електрическа самобръсначка е с три двойни ротора, което означава, че ще разполагате с 6 бръснещи окръжности с най-добро качество. Te могат лесно и гладко да се справят с няколкодневна брада.

Новата HyperFlex технология на бръснещата глава позволява тя да се движи и нагоди по извивките на лицето, за да не се налага да правите повече повторения от необходимото. Така ще спестите на кожата ненужни дразнения, а ComfortFloat технологията за подвижност на самите остриета ще следи за близък контакт на бръснещите ротори с кожата, заедно с подвижната глава.

Остриетата на тази електрическа самобръсначка са изработени от висококачествена стомана, която ще ви подсигури острота и безпроблемна работа дори след месеци употреба.

Антимикробно покритие на остриетата прави този уред подходящ и за чувствителна кожа.

AquaPro функцията позволява да ползвате тази електрическа самобръсначка на суха или мокра брада, а дори и с пяна за бръснене.

Дръжката е с ергономичен дизайн и няма да се хлъзга по време на употреба, а с технологията PrecisionUltra ще прихване дори и най-късите косъмчета, независимо от посоката на движение.

Електрическата самобръсначка Remington XR1470 HyperFlex е с лека и бърза, литиево-йонна батерия. Тя ще подсигури до 60 минути работа, когато е напълно заредена, а зареждането ще отнема само 90 минути при напълно изтощена батерия. Предвидено е и експресно, петминутно зареждане за спешни ситуации. Можете да зареждате уреда в електрически мрежи от 100 до 240 волта, така че самобръсначката ще е с вас дори по време на пътувания. Осемразряден диоден индикатор ще показва в детайли състоянието на батерията, за да знаете кога е време да поставите уреда на зарядното устройство или да го свалите от него, но и колко време за работа приблизително разполагате.

Електрическата самобръсначка Remington XR1470 HyperFlex разполага и с тример за детайли и бакенбарди, който се прибира невидимо в корпуса с едно натискане.

Комплектът е удобно поместен в чантичка за съхранение.

Електрическата самобръсначка Remington XR1470 HyperFlex се предлага с две години гаранция,  а за удължаване с една допълнителна година, следвайте приложените към уреда инструкции.