Доставка

Всеки продукт от каталога ни може да бъде при Вас още утре!

След като изберете продукт от каталога ни и завършите поръчката си, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон за контакт (ако това е нужно) и след като я потвърдите ще я изпратим към Вас. Ако потвърдите своя телефонен номер чрез SMS код при създаването на поръчката, няма да Ви безпокоим с телефонно обаждане, а ще изпращаме известия само по електонна поща и чрез SMS. Поръчки с потвърден телефонен номер се обслужват с предимство. Ако живеете в столицата или в друг голям град, покупката ще бъде при Вас на следващия работен ден след потвърждението. Ако сте в по-малък град, вероятно доставката отново ще се извърши в същия срок, а за най-малките населени места - до 2-3 работни дни след това. В момента доставките се извършват до офис на ЕКОНТ. Моля имайте предвид, че опцията "преглед и тест" не може да бъде включена поради хигиенни съображения! Повече за това може да научите тук.

Доставка за цялата страна на цена от 3.99лв.!

Поръчки на стойност над 60лв се доставят безплатно до офис на Еконт!

 

Закупена стока може да бъде върната в срок от 14 дни от получаването ако кутията не е отваряна и са спазени всички други условия по чл.50-57 от Закона за Защита на Потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!

Моля, не разпечатвайте и не ползвайте продукта в случай, че възнамерявате да се откажете от поръчката си!
Съгласно ЗЗП, поради естеството на продуктите и от хигиенни съображения, те не могат да бъдат връщани, ако опаковката им е нарушена!

За допълнителна информация може да се свържете с нас на телефон 0882030651