Доставка

Всеки продукт от каталога ни може да бъде при Вас още утре!

След като изберете продукт от каталога ни и завършите поръчката си, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон за контакт (ако това е нужно) и след това ще я изпратим към Вас. Ако потвърдите своя телефонен номер при създаването на поръчката, няма да Ви безпокоим  с телефонно обаждане и ще изпращаме известия само по електонна поща и чрез SMS. Поръчки с потвърден телефонен номер се обслужват с предимство. Ако живеете в столицата или в друг голям град, покупката ще бъде при Вас на следващия работен ден след потвърждението. Ако сте в по-малък град, вероятно доставката отново ще се извърши в същия срок, а за най-малките населени места - до 2-3 работни дни след това. Възможна е и доставка до офис на СПИДИ или ЕКОНТ, но опцията "преглед и тест" не може да бъде включена поради хигиенни съображения!

Доставка за цялата страна на цена от 3.99лв. независимо от населеното място!

Поръчки на стойност над 60лв се доставят безплатно до клиента!

 

Закупена стока може да бъде върната в срок от 14 работни дни от получаването, ако не е ползвана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл.50 от Закона за Защита на Потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!

Моля, не разпечатвайте и не ползвайте продукта в случай, че възнамерявате да се откажете от поръчката си!
Съгласно ЗЗП, поради естеството на продуктите и от хигиенни съображения, те не могат да бъдат връщани, ако опаковката им е нарушена!

За допълнителна информация: 02 411 22 00

Viber чат Обади се Пиши ни