Доставка

Всеки продукт от каталога ни може да бъде при Вас още утре!

Моля, имайте предивд възможни забавяния в доставките в дните след кампаниите с намаления за петък, 24.11.2017. Всички търговци и куриерски служби работят с необичайно натоварване.

След като изберете продукт от каталога ни и завършите поръчката си, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон за контакт и след това ще я изпратим с наложен платеж по куриерска служба СПИДИ. Ако живеете в столицата или в друг голям град, покупката ще бъде при Вас на следващия работен ден след потвърждението. Ако сте в по-малък град, вероятно доставката отново ще се извърши в същия срок, а за най-малките населени места - до 2-3 работни дни след това.

Доставка за цялата страна на цена от 3.99лв. независимо от населеното място!

Поръчки на стойност над 60лв се доставят безплатно до клиента!

 

Закупена стока може да бъде върната в срок от 14 работни дни от получаването, ако не е ползвана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл.50 от Закона за Защита на Потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!

Моля, не разпечатвайте и не ползвайте продукта в случай, че възнамерявате да се откажете от поръчката си!
Съгласно чл.50 ал.2 т.4 от ЗЗП, поради естеството на продуктите и от хигиенни съображения, те не могат да бъдат връщани, ако опаковката им е нарушена!

За допълнителна информация: 02 411 22 00

Обади се Пиши ни