Фотоепилатор Remington IPL6500 i-Light Pro
Този продукт е с изчерпана наличност и не може да бъде доставен. Информацията на тази страница е публикувана само за справка.'

Разгледайте моделът Remington iLight Pro IPL6780, с приставка за лице!

Фотоепилатор Remington IPL6500 i-Light Pro с фотоелемент, който не се нуждае от подмяна!

Фотоепилаторът Remington IPL6500 i-Light Pro е бърз, ефективен и безболезнен. Отново е използвана технологията Intense Pulsed Light (IPL) – интензивни светлинни импулси, но вече има нововъведение: новата лампа PROPULSE не се нуждае от подмяна!

Фотоепилаторът Remington IPL6500 i-Light Pro работи по същия начин, по който работят и уредите в професионалните клиники за фотоепилация. Безопасно ще премахне нежеланото окосмяване за супер гладка кожа. Има бърз, multi–flash режим на работа, което го прави един от най-бързите IPL методи за дълготрайна епилация.

Фотоепилаторът Remington IPL6500 i-Light Pro може да се ползва и от жени и от мъже и може автоматично да се нагоди към различни типове кожа. LED индикатори ще показват интензивността на светлината.


Гаранция: 
2 години
Този продукт е с изчерпана наличност и не може да бъде доставен. Информацията на тази страница е публикувана само за справка. 

Разгледайте моделът Remington iLight Pro IPL6780, с приставка за лице!

Фотоепилатор Remington IPL6500 i-Light Pro с фотоелемент, който не се нуждае от подмяна! Разработен в сътрудничество с водещ дерматолог, д-р Доувър, фотоепилаторът Remington IPL6500 i-Light Pro е бърз, ефективен и безболезнен. Отново е използвана технологията Intense Pulsed Light (IPL) – интензивни светлинни импулси, но вече има нововъведение: новата лампа PROPULSE не се нуждае от подмяна! Това означава, че скоро няма да имате нужда от покупка на нова лампа и наистина е така! Лампите на този модел, за разлика от по-старите модели ще работят много по-дълго. Едва ли ще се наложи да ги подменяте в гаранционния срок на уреда, но дори това да се наложи, подмяната ще бъде извършена гаранционно, без да заплащате новата лампа.

Фотоепилаторът Remington IPL6500 i-Light Pro ползва същия метод, който се използва и в професионалните клиники за епилация. Той безопасно премахва нежеланото окосмяване за супер гладка кожа. Този уред е с multi–flash режим на работа, което го прави един от най-бързите IPL методи за дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване. Бърз импулс: фотоепилатор Remington IPL6500 i-Light Pro се отличава с уникална многоимпулсна технология за непрекъснато движение. Това, заедно с факта, че може да се настройва за по-големи площи отколкото е възможно с лазера, гарантира една от най-бързите системи за IPL епилация.

фотоепилатор Remington IPL6500 i-Light Pro e удобен и унисекс: Системата i–LIGHT е свързана и готова за използване във всеки един момент. Тази унисекс система е задължителна, ако искате да осигурите защита срещу нежеланото окосмяване. Фотоепилатор Remington IPL6500 i-Light Pro автоматично избира интензитета на светлината (ръчно избиране при IPL5000). Той предлага дългосрочно намаляване на окосмяването по ръцете, подмишниците, бикини линията, гърба и раменете, а сега и при нежелано окосмяване на лицето при дамите. Fast Pulse: излъчва силни светлинни импулси на всеки 3 секунди при режим MULTI-FLASH за по-големи зони и SINGLE FLASH за третиране на конкретни места. LED индикатори показват интензивността на светлината.

Прочетете внимателно упътването преди да ползвате уреда и спазвайте стриктно указанията!

Не използвайте приставката за лице над нивото на скулите и в близост до очите!

При мъжете, не използвайте приставката за премахване на брада - поради естеството на този тип косъм, уредът не е подходящ за подобна цел! Сила на светлинния импулс: 7-8 J/cm2 (5-6 J/cm2 и 1500 импулса при IPL5000)

Продуктът е клинично тестван и одобрен от FDA, САЩ.

Гаранцията на този фотоепилатор Remington IPL6500 i-Light Pro е двугодишна.