Фотоепилатор Remington IPL6250 i-Light Essential
Този уред е спрян от производство. Публикуваната информация е само за справка. 

Фотоепилатор Remington IPL6250 i-Light Essential

Фотоепилатор за домашна употреба от Remington.

Този уред работи на същия принцип, който се ползва и в професионалните студиа за красота, но сега можете да go ползвате и сами, без да напускате комфорта на своя дом.

Фотоепилаторът Remington IPL6250 i-Light Essential има бърз импулс и процедурите няма да отнемат излишно време, а ефективността е повишена от още по-големия прозорец на работния елемент, който обработва по-големи участъци от кожата с един импулс. Разбира се, предвиден е и единичен импулс, за внимателна обработка на деликатни зони.

Този уред може да се ползва от жени и мъже и ще допринесе за трайно и дългосрочно намаляване на нежеланото окосмяване.

Имате и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда)

Разгледайте моделът Remington iLight Pro IPL6780, с приставка за лице!


Гаранция: 
2 годиниКод: 4008496824212
Тип захранване: 
Кабел

Фотоепилатор Remington IPL6250 i-Light Essential

Фотоепилаторът Remington IPL6250 i-Light Essential е бърз, ефективен и безболезнен.

Отново е използвана технологията Intense Pulsed Light (IPL) – интензивни светлинни импулси.

Фотоепилаторът Remington IPL6250 i-Light Essential ползва същия метод, който се използва и в професионалните клиники за епилация. Той безопасно премахва нежеланото окосмяване за супер гладка кожа.

Този уред е с multi–flash режим на работа, което го прави един от най-бързите IPL методи за дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване. Бърз импулс: Фотоепилаторът Remington IPL6250 i-Light Essential се отличава с уникална многоимпулсна технология за непрекъснато движение. Това, заедно с факта, че може да се настройва за по-големи площи отколкото е възможно с лазера, гарантира една от най-бързите системи за IPL епилация.

Fast Pulse системата излъчва силни светлинни импулси на всеки 3 секунди при режим MULTI-FLASH за по-големи зони и SINGLE FLASH за третиране на конкретни места.

Този фотоепилатор Remington IPL6250 i-Light Essential e удобен и унисекс: Системата i–LIGHT е свързана и готова за използване във всеки един момент. Тази унисекс система е задължителна, ако искате да осигурите защита срещу нежеланото окосмяване.

Фотоепилаторът Remington IPL6250 i-Light Essential автоматично избира интензитета на светлината. Той предлага дългосрочно намаляване на окосмяването по ръцете, подмишниците, бикини линията, гърба и раменете.

Сила на светлинния импулс: 7-8 J/cm2.

Продуктът е клинично тестван и одобрен от FDA, САЩ.

Гаранцията на този фотоепилатор е Remington IPL6250 i-Light Essential е двугодишна, но имате и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда)

Прочетете внимателно упътването преди употреба и спазвайте стриктно указанията! Не използвайте този модел върху лицевите части! Ако се нуждаете от епилация на лицето, разгледайте моделът Remington iLight Pro IPL6780.

Фотоепилатор Remington IPL6250 i-Light Essential