Четка за сушене и стилизиране Remington AS5860 Botanicals

Четка за сушене и стилизиране Remington AS5860 Botanicals
Четка за сушене и стилизиране Remington AS5860 BotanicalsЧетка за сушене и стилизиране Remington AS5860 Botanicals КутияЧетка за сушене и стилизиране Remington AS5860 Botanicals КомплектЧетка за сушене и стилизиране Remington AS5860 BotanicalsЧетка за сушене и стилизиране Remington AS5860 Botanicals серияПоръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

 

Вземете най-доброто от природата с четката за сушене и стилизиране Remington AS5860 Botanicals

Високотехнологитно керамично покритие Advanced Ceramic, обогатено с екстракти от алое вера, жожоба и роза

Основа с двупосочно въртене

50мм глава с меки иглички

Плоска четка

Концентратор

2 настройки за температура и скорост

Допълнителна температурна настройка BotaniCare

Йонна система за защита

800W мотор

Студена струя

Лесно почистване

Халка за окачване

Кабел с професионална дължина 3м


Гаранция: 
5 години

Стандартна цена: 139.99лв.
Цена (с ДДС):
119.99лв.
Вие спестявате 20 лв


Код: 5038061141009
Мощност: 
<1000W
Ниво на шум в db: 
78db
Тип основа: 
Керамична
Вид основа: 
Кръгла
Въртене: 
Двупосочно
Студена струя Cool Shot: 
Да
Йонизирана струя: 
Да
Степени на скоростта: 
2
Степени на топлина: 
2
Дължина на кабела: 
3.00м.
Тегло: 
721гр.
Допълнителни: 
Аксесоари за различни стилове
Йонизираща система
Универсален волтаж
Халка за окачване
3 метра удължен кабел

Допълнителен текст: 

Най-доброто от природата в новата четка за сушене и стилизиране Remington AS5860 Botanicals. Алое вера, жожоба и екстракт от роза - елементи с доказани качества в грижата за косата сега могат да станат част от ежедневната Ви рутина, защото са импрегнирани в основата на Вашия нов любим уред. А защо сме толкова сигурни, че ще заобичате новият си стайлър? Защото е перфектен и толкова лесен за употреба! Неговата двупосочно въртяща се основа е изработена с едно от най-добрите покрития - Advanced Ceramic, в което са вложени благотворни растителни екстракти. Меките иглички и 50-милиметровата дебелина на основата ще Ви позволят лесно да оформите косата, независимо каква прическа сте избрали за нея днес. 

Четката за сушене и стилизиране Remington AS5860 Botanicals работи с доста добра мощност - 800W, но това не бива да Ви притеснява, тъй като сме помислили за защитата на Вашата красота. Стайлърът има две настройки за температура и скорост, но добавихме и специалната настройка BotaniCare, която ще изсуши и финишира косата по особено нежен начин. Разбира се, в тази четка присъстват и всички задължителни елементи за защита, включително и система за йонизация, която ще предотврати досадното (и вредно) наелектризиране. А когато прическата Ви е готова, ще можете лесно да я фиксирате с вградената студена струя. Работата Ви ще бъде безпрепятствена, тъй като уредът е снабден с кабел със салонна дължина - 3м. 

Почистването и поддръжката на четката за сушене и стилизиране Remington AS5860 Botanicals е изключително лесно. Основата лесно се сваля за почистване, а когато приключите работа, можете да съхранявате четката с помощта на удобната халка за окачване. 

Тази четка-сешоар е с гаранция от 5 години, но можете да добавите още една година към гаранционния период съвсем безплатно като я регистрирате онлайн. Повече информация можете да откриете тук

Тук можете да разгледате и останалите продукти от серията Botanicals:

Преса за коса Remington S5860 Botanicals

Сешоар Remington AC5860 Botanicals

Маша за коса Remington CI5860 Botanicals