Маша за коса Remington CI5860 Botanicals
Поръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

 

Remington представя нови ниво на грижа от природата. Запознайте се с машата за коса Remington CI5860 Botanicals:

Високотехнологично керамично покритие Advanced Ceramic, импрегнирано с луксозен микробалсам с екстракти от алое вера, жожоба и роза.

Конус с дебелина 13-25мм за ситни и едри къдрици

Бързо загряване за 30 секунди

Дигитален контрол на температурата в 10 настройки от 130 до 210°C

Специална температурна настройка BotaniCare

LCD дисплей

Заключване на температурата

Ненагряващ се връх и терморъкавица в комплекта

Вградена стойка

Автоматично изключване след 60 минути

Кабел без усукване с професионална дължина - 3м

Универсален волтаж

Торбичка за съхранение


Гаранция: 
5 години

Стандартна цена: 89.99лв.
Цена (с ДДС):
79.99лв.
Вие спестявате 10 лв


Код: 5038061140491
Тип на основата: 
Конусовидна
Покритие: 
Високотехнологично керамично
Ширина на основата: 
13-25mm
Контрол на температурата: 
Да
Минимална температура: 
130ºC
Максимална температура: 
210ºC
Заключване на температурата: 
Да
Време за загряване: 
30 секунди
Автоматично изключване: 
Да, след 1 час
Цифров дисплей: 
Да
Допълнителни: 
Кабел без усукване
Ненагряващ се връх
Термоустойчива ръкавица
Универсален волтаж
3 метра удължен кабел

Машата за коса Remington CI5860 Botanicals ще се погрижи за Вас с цялата сила на природата. Нейното високотехнологично покритие е антистатично, загрява бързо и равномерно, и няма да позволи залепване. Това обаче са само част от предимствата му. Докато работите с машата за коса Remington CI5860 Botanicals, покритието ще отделя импрегнираните в него микробалсами, подхранвайки косата Ви с екстракти от алое вера, жожоба и роза - съставки, които с годините са доказали благотворния си ефект. Конусът е с дебелина 13мм при върха и 25мм в основата - с него можете да създадете както стини къдрави спирали, така и по-едри букли. Предпазвайте ръцете си от изгаряне, благодарение на включената в комплекта терморъкавица, както и на върхът на уреда, който остава хладен, независимо коя температурна настройка ползвате. 

Говорейки за температурни настройки, трябва да споменем, че при машата за коса Remington CI5860 Botanicals можете да избирате между 10 такива, вариращи от 130 до 210°C. А за тези, които търсят допълнителна грижа, разработихме специалната настройка BotaniCare, която ще помогне за запазването на косата от увреждане. Можете да ползвате и функцията за заключване на температурата, за да избегнете неприятни изненади по време на работа. Вече сте готови да създадете своя стил и то без досадни оплитания на кабела. Кабелът на този уред е въртящ се и не позволява усукване. Направихме го с професионална, салонна дължина от 3 метра, за да няма какво да пречи на Вашата фантазия. 

Тъй като Remington мисли за всички видове безопасност, машата е снабдена с вградена стойка, за да може Вашата работна повърхност да бъде предпазена ако се наложи да оставите уреда са малко. Ако го оставите за по-дълго, не се притеснявайте - машата автоматично ще се самоизключи след 60 минути, а след като изстине, можете да я приберете в красивата торбичка за съхранение, която ще намерите в комплекта.