Електрическа четка за зъби Remington SFT150 Sonicfresh
Електрическа четка за зъби Remington SFT150 Sonicfresh

Тя идва окомплектована с 3 накрайника, за да може да се ползва от трима души - само поставете своя накрайник и използвайте!

Накрайниците са маркирани и с различни цветни пръстени, за да можете лесно да разпознавате своя.

Електрическата четка за зъби Remington SFT150 Sonicfresh има три режима на работа: нормален, деликатен и масажиращ, а технологията Sonic Pulse подсигурява 31 000 движения на главата на четката в минута.

През 30 секунди четката подсеща с лек импулс за преминаване към следващ участък.

Акумулаторната батерия се зарежда безжично, трябва само да сложите четката в поставката, без да прикрепяте кабел.

Тази електрическа четка за зъби идва с 2+1 години гаранция. За удължаване на третата година, следвайте приложените инструкции.


Гаранция: 
2 годиниКод: 4008496820283
Брой скорости: 
2
Допълнителни: 
Измиване на приставките под течаща вода
Индикация за зареждане
Индикация за оставащ заряд
Универсален волтаж
Поставка с възможност за зареждане
Чантичка за съхранение
Стар продукт: 

Електрическа четка за зъби Remington SFT150 Sonicfresh Новата електрическа четка за зъби от Remington е вече само на няколко клика разстояние от Вас.

Тя идва окомплектована с 3 накрайника, за да може да се ползва от трима души - само поставете своя накрайник и използвайте! Накрайниците са маркирани и с различни цветни пръстени, за да можете лесно да разпознавате своя.

Електрическата четка за зъби Remington SFT150 Sonicfresh има три режима на работа: нормален за ежедневно почистване, деликатен - за почистване на чувствителни зъби и венци и масажиращ режим за венци. Тези три режима на електрическата четка за зъби Remington Sonicfresh ще ви помогнат да поддържате по-добро здраве и хигиена на устната кухина. За това ще ви помага и технологията Sonic Pulse, която подсигурява 31 000 движения на главата на четката за всяка минута употреба.

Тази електрическа четка за зъби Remington Sonicfresh също ще ви подсказва как да постигнете най-добри резултати, като почиствате за оптимално време от 30 секунди всяка част на устната кухина - лек импулс ще Ви подсеща, че е време да преминете нататък. За целта трябва да разделите мислено кухината на 4 части и при всеки импулс да преминавате към следващата за пълна двеминутна процедура.

Също, тази електрическа четка за зъби Remington има собствена акумулаторна батерия, която може да се презарежда просто като поставите четката на нейната поставка. Едно зареждане може да подсигури нормална употреба до две седмици! Разбира се, ако пътувате в чужбина, където електрическото напрежение в мрежата е в диапазона 110 до 220 волта, няма да имате проблем да ползвате и зареждате своята електрическа четка за зъби Remington Sonicfresh SFT150.

Електрическата четка за зъби Remington SFT150 Sonicfresh се предлага с 2+1 години гаранция. За удължаване на третата година, следвайте приложените инструкции.

Електрическа четка за зъби Remington SFT150 Sonicfresh