Дамски тример за детайли Remington MPT4000 Perfect Brow
Този продукт е изчерпан и не се предлага. Публикуваната информация е само за справка.

Дамски тример за детайли Remington MPT4000 Perfect Brow

Този дамски тример за детайли е изключително подходящ за прецизно оформяне на вежди; с него идва приставка с двустранен тример - широк и тесен, за максимален детайл.

За удобство, накрайникът е подвижен и можете да го нагласите под удобен ъгъл.

Тримерът Remington MPT4000 Perfect Brow има LED светлина, която ще осветява подробно и детайлно обработваните участъци.

В комплекта дамски тример за детайли Remington MPT4000 Perfect Brow има и пинсета, изключително удобна и прецизна. Пинсетата също е с добавена LED светлина, за повече детайл.

Тримерът работи с една стандартна батерия ААА, включена в комплекта. Светлината на пинсетата също се захранва от 3 малки стандартни батерии, които ще се налага да сменяте изключително рядко.


Гаранция: 
2 годиниКод: 4008496822980
Брой гребени в комплекта: 
1
Мин. дължина на подстригване: 
0.50mm
Макс. дължина на подстригване: 
5mm
Покритие на остриетата: 
Стоманено
Lube For Life (без смазване): 
Не
Самонаточващи се остриета: 
Не
Приставка за гладко бръснене: 
Не
Приставка за детайли: 
Да
Приставка за нос и уши: 
Не
Изцяло водоустойчив: 
Не
Тип захранване: 
Батерии размер AAA
Допълнителни: 
Компактни размери
Подвижна глава
Чантичка за съхранение
Стар продукт: 

Този продукт е изчерпан и не се предлага. Публикуваната информация е само за справка.

Дамски тример за детайли Remington MPT4000 Perfect Brow

Комплект, подходящ за идеално оформяне на вежди; в него ще намерите тример с двустранна приставка - с широк и мини тример за максимален детайл. Можете да го ползвате и с гребена, който предлага две дължини. За удобство, приставката е подвижна и ще следва извивките на лицето Ви.

Тримерът Remington MPT4000 Perfect Brow има и вградена LED светлина, която ще осветява подробно и детайлно обработваните участъци, така че да виждате всичко.

В комплекта дамски тример за детайли Remington MPT4000 Perfect Brow приложихме и пинсета, но тя не е обикновената пинсета за вежди. Тя е специално изработена да е изключително удобна, а върховете й прилепват плътно за здраво захващане. Извивките й са така предвидени, че да я ползвате с лекота само с два пръста. Не само това, но ние решихме да поставим LED светлина и на пинсетата, за да можете да виждате всичко в най-голям детайл!

Тримерът Remington MPT4000 Perfect Brow е икономичен и се захранва от една стандартна батерия размер ААА. Тя е включена в комплекта и ще работи дълго, но когато се изхаби, можете да я подмените с нова от почти всеки магазин.

Светлината на пинсетата също се захранва от 3 малки батерии със стандартен размер. Тях също можете да намерите в магазинната мрежа без усложнения, макар че ще Ви се налага да ги сменяте изключително рядко.

Дамски тример за детайли Remington MPT4000 Perfect Brow