Тример за тяло? Ето какво е важно:

Ако се чудите дали някой тример за тяло ще Ви върши работа...

 

Ако се чудите дали някой тример за тяло ще Ви върши работа, то значи сте попаднали на правилната статия. Ето важните неща, с които трябва да съобразите избора си:

 

Преценете дали искате да избръснете гладко големи или малки участъци от тялото, ако изобщо имате такава потребност. Ако искате гладко бръснене на големи участъци, то изберете тример с голяма и щирока приставка за бръснене, тъй като тези с малка приставка няма да Ви свършат работа. Приставката за гладко бръснене е различна, от тази за подкъсяване. Ако няма да ползвате тримера за бръснене, то тогава можете да се насочите и към комплект, който е с малка приставка за бръснене или изобщо без такава.

 

Ако ще ползвате тримера за тяло най-вече за подкъсяване, а не чак толкова за бръснене, то би било удобно неговата подкъсяваща приставка да е широка, за да работите по-бързо и лесно. Обикновено специализираните тримери за тяло имат тъкмо такава, широка приставка, а комбинираните тримери обичайно имат по-тясна приставка, която е компромисно решение.

 

Покритията на остриетата също са важни. Всички тримери имат минимум остриета от висококачествена неръждаема стомана. Някои получават и покрития от титанови сплави, за по-голяма трайност, други пък имат антибактериални покрития за чувствителна кожа.

 

Всички тримери за тяло на Remington са оборудвани с вградени акумулаторни батерии. Според своя бюджет, можете да изберете икономично решение със стандартна никелова акумулаторна батерия. Зареждането при този тип батерии е бавно, до 14-16 часа за пълно зареждане от 0% до 100%. На свой ред литиевите батерии позволяват много по-бързо зареждане, което може да е от 90 минути до 3-4 часа. Ако не Ви се чака или пътувате често, то тогава изберете тример за тяло с бърза батерия. Този тип батерии са и по-леки.

 

Някои модели тримери за тяло идват с възможност за употреба под душа - потърсете такъв, ако смятате, че ще Ви е полезно. Имайте предвид, че тези модели не може и не трябва да се ползват, докато са включени в контакта - от съображения за сигурност.

 

Поинтересувайте се и от гаранционния срок. Той може да бъде 2 или 3 години, както и да има възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година.

 

Ако вече придобихте представа какво можете да очаквате от своя тример за тяло, насочете се към каталога ни с тримери за тяло и направете своя избор. 

 

Ако не сме успяли да отговорим на всички Ваши въпроси - потърсете ни!