Как да изберем тример за брада?

Как да изберем тример за брада?

 

Тримерите за брада Remington дават чудесна възможност да оформите впечатляващ външен вид, изцяло в съответствие с модерните тенденции.

Сигурно вече сте забелязали, че добре поддържаната брада, била тя къса или дълга, е била и винаги ще бъде модерна, а в последно време се превръща и в тенденция. Ако това е и вашата цел, тук ще дадем някои подробности за тримерите за брада, така че да улесним Вашия избор и да подсигурим Вашето удовлетворение. Този тип продукти не са предназначени за гладко избръсване, а за различни ефекти и поддържане на брада.

 

Тримерите за брада Remington са произведени с висококачествени остриета от устойчива, неръждаема стомана. При моделите от среден и висок клас, остриетата имат и покритие от различни материали, най-често титан. Титанът е метал, чиито сплави имат изключителна устойчивост и здравина. Това гарантира до 3 пъти по-голяма твърдост и трайност на остриетата в сравнение със стоманените, така че те да работят максимално ефективно в продължение на години.

 

Ако искате да оформяте детайлно своята брада, или да я подкъсите, за да постигнете ефект 'току-що набола брада', уверете се, че избирате тример за брада, който може да подкъсява до 0.5мм. Някои модели постигат това с прецизен гребен, а други - със сваляне на гребена. За да можете да избръснете гладко някои малки участъци, изберете тример за брада, който идва в комплект с приставка за гладко бръснене. Имайте предвид, че обичайно тази приставка не може да замести специализирана самобръсначка. Тази приставка обичайно е предназначена само за гладко избръсване на малки участъци, с цел финално оформяне на детайла. За да оформите брада тип Lumberjack, каквато е модерна напоследък, ползвайте тример, който има възможност за поддържане на по-големи дължини. Това ще Ви даде възможност за поддържане на дълга брада, която ще изглежда впечатляващо и модерно.

 

Ако предпочитате да ползвате козметични продукти като гел, крем или пяна, можете да потърсите модел, за който е указано изрично, че може да работи и с употребата на подобни козметични продукти.

 

Всички тримери за брада на Remington са оборудвани с вградени акумулаторни батерии. Според своя бюджет, можете да изберете икономично решение със стандартна никелова акумулаторна батерия. Зареждането при този тип батерии е бавно, около 16 часа за пълно зареждане от 0% до 100%. На свой ред литиевите батерии позволяват неколкократно по-бързо зареждане, което в зависимост от модела може да бъде от 90 минути до 3-4 часа, а някои модели имат и експресно няколкоминутно зареждане, което може да подсигури кратко време за работа в спешни ситуации. Ако не Ви се чака или пътувате често, то тогава изберете тример за брада с бърза, литиева батерия. Този тип батерии са и по-леки.

 

За най-претенциозните създадохме и тримери с дисплеи, които може да показват състоянието на батерията с диодни индикатори или още по-точно - в минути оставащо време за работа. По последни тенденции, можете да изберете и тример за брада Remington, който поддържа USB захранване.

 

Вакуумните модели тримери за брада Remington пък предлагат по-чиста работа - те имат специална система, която събира косъмчетата в малък контейнер.Вече разполагате с нужната информация, за да направите своя избор и можете да се насочите към нашия каталог с тримери за брада. Ако все пак сме пропуснали нещо, не се колебайте да ни потърсите с въпрос!