80 години млади с качеството на Remington

80 години млади с Remington

 

 

През 2017та марката Remington празнува своята 80-та годишнина. По-долу можете да прочетете в приблизителен превод изявлението, което Тим Райт направи по този важен повод:

 

---

 

Тази година Remington празнува 80 години младост и с вълнение Ви представяме каталогът есен - зима 2017. За този сезон сме създали някои фантастични нови продукти. Осемдесет години наследство е от първостепенна важност и ние сме горди със своята популярност. Това ни дава и основа, върху която да продължим да се развиваме в бъдеще.

 

С новия ни каталог ние се съсредоточаваме в иновация, характеристики и дизайн, които срещат одобрението на потребителя утвърждават позицията на Remington. Нашите международни екипи полагат огромни усилия, които предоставят най-доброто в своята категория и помагат на нашите клиенти да разкрият своята красота.

 

Нашите продукти от гамата за грижа за косата предлагат стил и безспорни преимущества на клиентите ни, а серията Keratin е един чудесен пример за това. Мъжките модели Durablade се справят с всякаква дължина на брадата и нейното оформяне и нямат нужда от подмяна на остриетата. Бих искал да обърна внимание и на продуктите Reveal с нов представител за микродермоабразио, който предлага ползите на разкрасяването от комфорта на дома.

 

Надявам се каталогът ни да Ви е полезен и бихме искали да чуем всяко Ваше мнение!

 

Благодаря за подкрепата

 

Тим Райт

 

Vice President Appliances Europe MEA