Сешоар Remington D4740 Shea Soft
Поръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

Сешоар Remington D4740 Shea Soft - мека грижа за Вашата коса!

Обогатен с микробалсами с масло от шеа

Ионна система

2200W DC мотор, работещ със скорост 110 км/ч

3 температурни настройки

2 настройки на скоростта

Дифузер

Широк концентратор за сушене

Студена струя

Сваляща се керамична решетка

Халка за окачване


Гаранция: 
3 години

Стандартна цена: 79.99лв.
Цена (с ДДС):
69.99лв.
Вие спестявате 10 лв


Код: 5038061139921
Мощност: 
2200W
Ниво на шум в db: 
78db
Тип решетка: 
Керамична
Подвижна задна решетка: 
Да
Студена струя Cool Shot: 
Да
Йонизирана струя: 
Да
Приставки: 
Дифузер
Концентратор
Степени на скоростта: 
2
Степени на топлина: 
3
Дължина на кабела: 
1.80 м.
Тегло: 
657 гр.
Допълнителни: 
Универсален волтаж
Халка за окачване

Елегантен и нежен! Представяме Ви новия сешоар Remington D4740 Shea Soft!

Обогатен с луксозни микробалсами с масло от шеа, този сешоар е истинска находка! Удобен, стилен и лек, той не просто ще изсуши Вашата коса, а ще го направи по прекрасен начин, оставяйки усещане за мекота. Докато микробалсамът, освободен в потока от въздух върши своята работа, подхранвайки косата, йонната система ще пребори статичното електричество, така че косата Ви да бъде допълнително защитена от вредното наелектризиране.

Мощният 2200W DC мотор може да създаде въздухопоток със скорост 110км/ч, но ако не Ви е необходима толкова силна струя, не се притеснявайте - сешоарът Remington D4740 Shea Soft има и по-деликатна опция. С трите настройки на температурата и двете настройки на скоростта ще можете да изберете такава комбинация, която е най-удачна за Вас, независимо дали искате бързо изсушаване или нежно стилизиране. 

Да, този мощен сешоар може да се ползва и за прически! В комплекта са включени две допълнителни приставки, които ще Ви помогнат да създадете желания от Вас стил. Използвайте дифузера, за да допълните естествената форма на косата си с доза чупливост и обем, а ако предпочитате правата визия ще я постигнете с помощта на приложения концентратор. Когато прическата е готова, използвайте студената струя, за да я фиксирате и да запазите стила си безупречен през целия ден. 

Сешоарът Remington D4740 Shea Soft е достатъчно нежен за ежедневна употреба, а халката за окачване прави съхранението му лесно. Почистването е също толкова лесно, благодарение на подвижната задна решетка, която може да се свали и забърше.