Сешоар Remington AC6120 PROAir Light
Поръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

Нов модел сешоар Remington AC6120 PROAir Light

Компактен, но с висока мощност 2200W

Намалено тегло

Понижено ниво на шум

Подвижна решетка за лесно почистване

Два концентратора 7 и 11 мм и дифузер в комплекта

Студена струя за фиксиране

Йонна система против наелектризиране

3м удължен кабел

Удължаване на гаранцията


Гаранция: 
5 години

Стандартна цена: 104.99лв.
Цена (с ДДС):
79.99лв.
Вие спестявате 25 лв


Код: 4008496873371
Мощност: 
2200W
Ниво на шум в db: 
78db
Тип решетка: 
Метална
Подвижна задна решетка: 
Да
Студена струя Cool Shot: 
Да
Йонизирана струя: 
Да
Приставки: 
Дифузер
Концентратор
Степени на скоростта: 
2
Степени на топлина: 
3
Дължина на кабела: 
2.50 м.
Тегло: 
1110 гр.
Допълнителни: 
Компактни размери
Олекотен дизайн
Понижено ниво на шум
Халка за окачване

Представяме Ви нов модел сешоар Remington AC6120 PROAir Light!

Акцентът в този модел е поставен върху намаленото тегло на продукта в комбинация с намалено тегло, като сме се постарали това по никакъв начин да не се отразява на функционалността и представянето на уреда.

В компактните размери на този нов сешоар поставихме безкомпромисна мощност от 2200 вата и здрав, професионален мотор. Обичайно повишената мощност идва за сметка на по-високо ниво на шум, по-голямо тегло и по-голям размер, но ние помислихме и за това със специална система за понижаване на шума и теглото, както и на размера. Теглото на целия комплект с аксесоарите е едва 1110 грама!

Ние знаем, че търсите професионален резултат от нашите уреди. Ето защо в комплекта добавихме и пълен комплект аксесоари. Широкият 11мм концентратор от комплекта ще подсигури бързо сушене. Тесният 7мм концентратор ще Ви помогне в изправянето на косата. Дифузерът ще Ви помогне в придаването на обем в прическата.

За да удължите живота на този сешоар, погрижихме се и за неговото лесно почистване. Задната му решетка се сваля с едно лесно завъртане. Така ще можете да почистите лесно сешоара, за да може той да Ви служи дълго и вярно.

Разбира се, погрижихме се и за стандартните, но важни характеристики: шест комбинации на на температура и скорост, 3м дълъг кабел за удобна работа, йонна система за намаляване на вредното наелектризиране, студена струя за фиксиране на прическата.

Гарантираме безупречната работа на сешоара за 5 години, а ако регистрирате уреда онлайн, ще получите и една допълнителна година (следвайте инструкциите в комплекта или поместената информация за регистрация в категорията ни "Сервиз")

Сешоар Remington AC6120 PROAir Light