Четка за сушене и стилизиране Remington AS8901 HYDRAluxe
Този уред е с временно изчерпана наличност! Направете своята поръчка сега и се възползвайте от промоционалната цена, а ние ще се свържем с Вас при ново зареждане. 

Четка за сушене и стилизиране Remington AS8901 HYDRAluxe

Неподвижен, невъртящ се цилиндър

Керамично покритие Moisture Lock

Температурна настройка Hydracare

Подхранване с йони – 90% повече йони*

Специализиран овален цилиндър с комбинирани иглички

Мощност 1200W

3 температурни настройки и 2 настройки на скоростта

Хладна струя

Хладен връх

Въртящ се кабел без усукване

*Спрямо стандартна четка с топъл въздух Remington


Гаранция: 
5 години

Стандартна цена: 119.99лв.
Цена (с ДДС):
99.99лв.
Вие спестявате 20 лв


Код: 5038061110401
Мощност: 
1200W
Тип решетка: 
Керамична
Подвижна задна решетка: 
Не
Студена струя Cool Shot: 
Да
Йонизирана струя: 
Да
Приставки: 
Няма
Степени на скоростта: 
2
Степени на топлина: 
3
Допълнителни: 
Йонизираща система
Кабел без усукване
Ненагряващ се връх
Подвижна глава

Представяме ви новата Четка за сушене и стилизиране Remington AS8901 HYDRAluxe!

Този специален стайлър не е като другите - той просто е пълен с иновации!

Да започнем от особената овална форма на цилиндъра, която е замислена така, че да позволи удобна работа възможно най-близо до скалпа. Благодарение на овалния цилиндър, ще можете да повдигнете и придадете обем на косата още от самия корен. 

Следва системата Moisture Lock - специално покритие върху керамичния цилиндър, което предпазва косата от прекомерно изсушаване и задържа влагата в косъма до здравословни нива. 

Температурната настройка Hydracare позволява да създадете професионална на вид прическа, използвайки по-щадяща температура, която прави четката за сушене и стилизиране Remington AS8901 HYDRAluxe изключително ефективна.

Моторът на този стайлър е 1200W, което ще направи сушенето още по-бързо и лесно. 

Друга полезна иновация, която тази четка предлага е йонизацията. Тя е създадена по нов метод, който генерира до 90% повече йони в сравнение със стандартна четка с топъл въздух Remingnton, което означава, че можете да оформите своята прическа без да се притеснявате от неприятното и вредно за косата наелектризиране. 

Стайлърът Remington AS8901 HYDRAluxe има три температурни настройки и две настройки на скоростта. Изберете най-удобната за вас и създайте своята прическа, а след това я фиксирайте с функцията CoolShot (студена струя). 

За нас е важно уредите Remington да са удобни за работа, затова четката за сушене и стилизиране Remington AS8901 HYDRAluxe е с ненагряващ се връх и въртящ се кабел, който не се усуква. 

Имате идеи? Вече имате и перфектния инструмент, за да ги постигнете! Той ще Ви служи вярно в продължение на поне 5 години и тъй като сме убедени в качеството на уредите си, предлагаме още една допълнителна година гаранция! Може да разберете как да се възползвате от нея тук