Четка за сушене и стилизиране Remington AS8810 Keratin Protect
Поръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

Четка за сушене и стилизиране Remington AS8810 Keratin Protect

1000W мотор, за по-бързо сушене и стилизиране

Керамична основа импрегнирана с кератин и бадемово масло

Лесно сменящи се глави, за по-голямо разнообрази от стилове:

  • 50мм термо-четка със смесени иглички
  • 40мм термо-четка с меки иглички
  • Накрайник за обем и изсушаване в корена

Върти се и в двете посоки

3-метров удължен кабел без усукване

Халка за окачване


Гаранция: 
3 години

Стандартна цена: 149.99лв.
Цена (с ДДС):
99.99лв.
Вие спестявате 50 лв


Код: 4008496938384
Мощност: 
1000W
Тип решетка: 
Керамична
Подвижна задна решетка: 
Не
Студена струя Cool Shot: 
Да
Йонизирана струя: 
Не
Приставки: 
Приставка за обем в корените
Степени на скоростта: 
2
Степени на топлина: 
2
Тегло: 
819 гр.
Допълнителни: 
Аксесоари за различни стилове
Кабел без усукване
Универсален волтаж
Халка за окачване
3 метра удължен кабел

Да имаш собствен стил е важно! Затова създадохме четката за сушене и стилизиране Remington AS8810 Keratin Protect! Със своите сменящи се накрайници, тя дава възможност за голямо разнообразие от стилове. За да придадете повече обем и здрав, лъскав вид на тънката коса, използвайте 40-милиметровата приставка с меки иглички за обем. Ако пък се опитвате да стилизирате дълга или средно дълга коса, накрайникът от 50мм с комбинация от различни видове зъбчета ще бъде Вашият помощник, който ще ѝ придаде лека мекота. Ползвайте накрайникът за обем в корените, за да повдигнете косата от корена, а когато сте готови, студената струя ще фиксира прическата за повече дълготрайност. 

Четката за сушене и стилизиране Remington AS8810 Keratin Protect е изключително щадяща! Основите и на двете ѝ глави са импрегнирани с кератин и бадемово масло, които подхранват косата по време на работа и придават блясък. 

Освен това е удобна за работа - триметровият удължен кабел без усукване дава допълнителна свобода на действие, а смяната на посоката на въртене става изключително лесно, само с едно докосване. Смяната на накрайниците също става лесно, така че да можете да извлечете максимума за косата си. 

Този стайлър има две температурни настройки и две настройки на скоростта, което ви позволява да го персонализирате по начин, който ще е най-подходящ за вас. За най-добър резултат, подсушете косата си предварително, преди да започнете стилизирането. 

Може да се радвате на новата си четка за сушене и стилизиране Remington AS8810 Keratin Protect дълго време. Производителят дава 3 години гаранция на този уред, а сега вече можете да я удължите с една допълнителна година. Повече научета тук.