Адаптивен сешоар Remington AC9800 PROluxe You
Поръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

 

Адаптивен сешоар Remington AC9800 PROluxe You

Нова интелигентна технология StyleAdapt™, която научава и се адаптира към Вашите нужди

Три режима на работа в StyleAdapt™ - за обем, стилизиране и за бързо сушене

Режим на ръчно управление с 3 температурни/скоростни настройки

Покритие с диамантни частици Advanced Diamond Ceramic

LCD дисплей

AC мотор с дълъг живот

2400W, скорост на въздушната струя до 115км/ч

Функция за запаметяване на настройките 

3 допълнителни аксесоара в комплекта - дифузер, тесен концентратор за стилизиране и широк концентратор за сушене

Йонна защита против наелектризиране

Студена струя

Кабел със салонна дължина (3м)

Халка за окачване, която прибира кабела

 


Гаранция: 
5 години

Стандартна цена: 249.99лв.
Цена (с ДДС):
199.99лв.
Вие спестявате 50 лв


Код: 5038061135879
Мощност: 
2400W
Ниво на шум в db: 
82db
Тип решетка: 
Керамична
Подвижна задна решетка: 
Да
Студена струя Cool Shot: 
Да
Йонизирана струя: 
Да
Приставки: 
Дифузер
Концентратор
Степени на скоростта: 
3
Степени на топлина: 
3
Дължина на кабела: 
3.00 м.
Тегло: 
1005 гр.
Допълнителни: 
Кабел без усукване
Универсален волтаж
Халка за окачване
3 метра удължен кабел
AC мотор с удължен срок на експлоатация

Ново поколение уреди от Remington - запознайте се с адаптивния сешоар Remington AC9800 PROluxe You, спечелил наградата Pure Beauty London 2022. И това не е случайно! Този сешоар е истинско бижу! Разработен по иновативната технология StyleAdapt™, той може да опознае Вас, докато Вие опознавате него. Това е сешоарът, който ще научи и ще се нагоди към индивидуалните нужди на Вашата коса така, че да създавате прически със салонно качество, които издържат по цял ден (доказано в лабораторни условия) и причиняват до 34% по-малко накъсвания (в зависимост от типа коса). 

StyleAdapt™ функцията има три режима на действие и три допълнителни приставки, които ще Ви помогнат да разнообразите прическата си. Ако желаете повече обем - изберете режим Diffuse и използвайте приставка дифузер. За изправяне и стилизиране се насочете към режим Style, комбиниран с тънкия концентратор, а ако Ви е необходимо бързо изсушаване, режим Quick Dry ще ви помогне да постигнете светкавичен резултат с широкия концентратор, благодарение на своята невероятна въздушна струя, която достига до 115км/ч. StyleAdapt™ LED индикаторът ще Ви покаже, когато сешоарът измерва температурата на Вашата коса и прави допълнителни настройки в температурата, за да отговори по-пълно на Вашите нужди. 

Ако желаете, можете да ползвате сешоара и в ръчен режим на управление, където можете да избирате комбинация от 3 температурни и скоростни настройки, които могат да бъдат запаметени. Адаптивният сешоар Remington AC9800 PROluxe You е изключително мощен! Неговият 2400W AC-мотор има удължен срок на експлоатация, а решетката му е със специалното покритие Advanced Diamond Ceramic с диамантни частици, които спомагат за равномерното разпределение на топлината и придават допълнителен блясък.

На този модел сешоар не са спестени и всички други екстри, характерни за уредите Remington от високия клас. Той притежава истинска студена струя, с което можете да фиксирате всяка прическа и, разбира се, йонна защита, която ще предпази косата Ви от наелектризиране. 3-метровият кабел ще даде свобода на действие, а когато приключите работа, можете да го съберете в откопчаващата се халка за окачване в основата на уреда.

Освен всичко това, уредът е опакован с мисъл за потребителя и природата. Опаковката е замислена така, че да бъде избегната употребата на еднократни пластмасови елементи, като същевременно предоставя уникално unboxing преживяване.