Електрическа самобръсначка Remington XR1350
Този продукт е с изчерпана наличност и не може да бъде доставен. Информацията на тази страница е публикувана само за справка.

Електрическа самобръсначка Remington XR1350

Остриетата на тази електрическа самобръсначка са от висококачествена стомана, разположени в три двойни ротора. Така шестте бръснещи окръжности лесно се справят с няколкодневна брада.

HyperFlex технология ще следва извивките на лицето, а ActiveContour XL технологията подсигурява за близък контакт с кожата.

PrecisionPlus система се прихваща косъмчета с различна дължина.

С weTech пък ще ползвате тази електрическа самобръсначка дори под душа.

Електрическата самобръсначка Remington XR1350 е с бърза, литиева батерия, която предоставя до 60 минути работа. Можете да зареждате уреда в електрически мрежи от 100 до 240 волта, когато сте в чужбина.

Моделът Remington XR1350 разполага и с тример за детайли и бакенбарди.

Имате и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда)


Гаранция: 
2 годиниКод: 4008496789641
Тип на остриетата: 
Ротационни
Покритие на остриетата: 
Стоманено
Приставка за детайли: 
Не
Време за зареждане на батериите: 
90 минути
Време за работа на батерии: 
60 минути
Цифров дисплей: 
Не
Тип захранване: 
Вградени акумулаторни батерии
Допълнителни: 
Изцяло водоустойчив
Индикация за зареждане
Индикация за оставащ заряд
Универсален волтаж
Тример за бакенбарди и детайли
Подвижна глава
Поставка с възможност за зареждане
Чантичка за съхранение

Електрическа самобръсначка Remington XR1350

Тази електрическа самобръсначка е с три двойни ротора, което означава, че ще разполагате с 6 бръснещи окръжности с най-добро качество. Te могат лесно и гладко да се справят с няколкодневна брада.

HyperFlex технология на бръснещата глава позволява тя да се движи и нагоди по извивките на лицето, за да не се налага да правите повече повторения от необходимото. Така ще спестите на кожата ненужни дразнения, а ActiveContour XL технологията ще следи за близък контакт на бръснещите ротори с кожата, заедно с подвижната глава. PrecisionPlus технология се грижи за прихващане на косъмчета с различна дължина еднакво ефективно.

Остриетата на тази електрическа самобръсначка са изработени от висококачествена стомана, която ще ви подсигури острота и безпроблемна работа дори след месеци употреба.

Дръжката е с ергономичен дизайн и няма да се хлъзга по време на употреба, а с технологията weTech можете да ползвате тази електрическа самобръсначка дори под душа, на мокра или суха брада!

Електрическата самобръсначка Remington XR1350 е с лека и бърза, литиево-йонна батерия. В сравнение с модела XR1330 тя ще подсигури до 60 минути работа, когато е напълно заредена, а зареждането ще отнема само 90 минути при напълно изтощена батерия. Предвидено е и експресно, петминутно зареждане са спешни ситуации. Можете да зареждате уреда в електрически мрежи от 100 до 240 волта, така че самобръсначката ще е с вас дори по време на пътувания. Осемразряден диоден индикатор ще показва в детайли състоянието на батерията, за да знаете кога е време да поставите уреда на зарядното устройство или да го свалите от него, но и колко време за работа приблизително разполагате.

Електрическата самобръсначка Remington XR1350 разполага и с тример за детайли и бакенбарди, който се прибира невидимо в корпуса с едно натискане.

Комплектът е удобно поместен в чантичка за съхранение.

Електрическата самобръсначка Remington XR1350 се предлага с две години гаранция и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда)