Електрическа самобръсначка Remington XR1330 HyperFlex
Този продукт е с изчерпана наличност и не може да бъде доставен. Информацията на тази страница е публикувана само за справка.

Електрическа самобръсначка Remington XR1330

Тази електрическа самобръсначка е с три двойни ротора - 6 бръснещи окръжности с най-добро качество. Te могат лесно и гладко да се справят с няколкодневна брада.

HyperFlex технология на бръснещата глава позволява тя да се движи и нагоди по извивките на лицето

ActiveContour XL технологията ще следи за близък контакт на бръснещите ротори с кожата

PrecisionUltra технология се грижи за прихващане на косъмчета с различна дължина еднакво ефективно.

Остриетата на тази електрическа самобръсначка са изработени от висококачествена стомана

Технологията Wet / Dry позволява да ползвате тази електрическа самобръсначка и под душа

Remington XR1330 е с лека и бърза, литиево-йонна батерия. Тя ще подсигури до 50 минути работа, когато е напълно заредена, а зареждането ще отнема 4 часа при напълно изтощена батерия.

Remington XR1330 разполага и с тример за детайли и бакенбарди

Комплектът е удобно поместен в чантичка за съхранение.

Имате и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда)


Гаранция: 
2 годиниКод: 4008496789580
Тип на остриетата: 
Ротационни
Покритие на остриетата: 
Стоманено
Приставка за детайли: 
Не
Време за зареждане на батериите: 
270 минути
Време за работа на батерии: 
50 минути
Цифров дисплей: 
Не
Ниво на шум в db: 
78
Тегло: 
472 гр.
Тип захранване: 
Вградени акумулаторни батерии
Допълнителни: 
Индикация за зареждане
Индикация за оставащ заряд
Универсален волтаж
Тример за бакенбарди и детайли
Подвижна глава
Поставка с възможност за зареждане
Възможност за измиване под течаща вода
Чантичка за съхранение

Електрическа самобръсначка Remington XR1330

Тази електрическа самобръсначка е с три двойни ротора, което означава, че ще разполагате с 6 бръснещи окръжности с най-добро качество. Te могат лесно и гладко да се справят с няколкодневна брада.

HyperFlex технология на бръснещата глава позволява тя да се движи и нагоди по извивките на лицето, за да не се налага да правите повече повторения от необходимото. Така ще спестите на кожата ненужни дразнения, а ActiveContour XL технологията ще следи за близък контакт на бръснещите ротори с кожата, заедно с подвижната глава. PrecisionUltra технология се грижи за прихващане на косъмчета с различна дължина еднакво ефективно.

Остриетата на тази електрическа самобръсначка са изработени от висококачествена стомана, която ще ви подсигури острота и безпроблемна работа дори след месеци употреба.

Дръжката е с ергономичен дизайн и няма да се хлъзга по време на употреба, а с технологията Wet / Dry можете да ползвате тази електрическа самобръсначка дори под душа, на мокра или суха брада!

Електрическата самобръсначка Remington XR1330 е с лека и бърза, литиево-йонна батерия. Тя ще подсигури до 50 минути работа, когато е напълно заредена, а зареждането ще отнема 4 часа при напълно изтощена батерия. Можете да зареждате уреда в електрически мрежи от 100 до 240 волта, така че самобръсначката ще е с вас дори по време на пътувания. Диоден индикатор ще показва състоянието на батерията, за да знаете кога е време да поставите уреда на зарядното устройство или да го свалите от него.

Електрическата самобръсначка Remington XR1330 разполага и с тример за детайли и бакенбарди, който се прибира невидимо в корпуса с едно натискане.

Комплектът е удобно поместен в чантичка за съхранение.

Електрическата самобръсначка Remington XR1330 се предлага с две години гаранция и може да се удължи с още една (следвайте инструкциите, приложени в уреда).