Преса за коса Remington Wet 2 Straight S7200
Този продукт е с изчерпана наличност и не може да бъде доставен. Информацията на тази страница е публикувана само за справка.

Преса за коса Remington Wet 2 Straight S7200 Пресата за мокра и суха коса Remington Wet 2 Straight S7200 е подходяща за изправяне и на мокра коса, тъй като плочите й са със специални канали, предвидени за отвеждане на влагата по време на работа.

Също така те са импрегнирани с балсам против наелектризиране и са с качествено, керамично покритие Advanced Ceramic.

В сравнение със стандартните Remington плочи, тази преса за коса може да се представи почти двойно по бързо* при оформяне на прическата и да спести време, тъй като можете да я ползвате директно на мокра коса, без нужда от изсушаване.

Температурата можете да регулирате в диапазона 140 до 230 градуса с удобни бутони.

*спрямо пресите на Remington със стандартно керамично покритие. Без терапевтичен ефект


Гаранция: 
5 годиниКод: 4008496759446
Покритие: 
Високотехнологично керамично
Импрегниран балсам за коса
Тип на плочите: 
Тесни
Удължени
Подвижни плочи: 
Една
Заключване на рамената: 
Да
Контрол на температурата: 
Да
Минимална температура: 
140ºC
Максимална температура: 
230ºC
Заключване на температурата: 
Да
Време за загряване: 
15 секунди
Автоматично изключване: 
Да, след 1 час
Подходяща за мокра коса: 
Да
Цифров дисплей: 
Да
Звуков сигнал: 
Не
Допълнителни: 
Кабел без усукване
Ненагряващ се връх
Термоустойчива чантичка
Универсален волтаж
Стар продукт: 

Преса за коса Remington Wet 2 Straight S7200 Преса за изправяне на мокра и суха коса Remington Wet 2 Straight S7200 - подходяща за изправяне и на мокра коса, плочите на тази преса са също импрегнирани с балсам против наелектризиране на косъма. Освен това те са с високотехнологично керамично покритие Advanced Ceramic. То подсигурява по-малко съпротивление и поради това - по-леко плъзгане, по-бързо изправяне и повече защита*, тъй като гладките плочи разпределят равномерно топлината без горещи ядра и косъмът не може да залепне за тях и да се увреди.

В сравнение със стандартните Remington плочи, тази преса за коса може да се представи до 86% по-бързо* при оформяне на прическа и да Ви спести време, тъй като не е проблем да ползвате уреда и без да сушите косата. Така отпада процедурата по сушене и може би няма да закъснеете за своята важна среща. Този модел преса за коса Remington Wet 2 Straight S7200 се предлага с пет години гаранция!

*спрямо пресите на Remington със стандартно керамично покритие. Без терапевтичен ефект