Преса за коса Remington Shine Therapy S8500
Този продукт е с постоянно изчерпана наличност и не може да бъде доставен. Публикуваната информация е само за справка.

Преса за коса Remington Shine Therapy S8500. С този модел получавате високотехнологично керамично покритие Advanced Ceramic на плочите, което равномерно разпределя топлината, без горещи ядра.

Плочите на тази преса за коса Remington Shine Therapy S8500 са импрегнирани и с балсам от масло от мароканско арганово дърво и витамин Е, за допълнителен блясък.

Моделът е подходящ за къдрене, макар да не е специализиран за това.

И двете плочи на пресата са подвижни, за да осигурят плътно прилепване към кичура.

Работна температура се постига за 15 секунди, а максималната температура е 230 градуса. Можете да я регулирате с дигитални бутони в диапазона 150-230 градуса, а изборът Ви ще се изобразява на цифров дисплей.

Турбо системата за бързо постигане на максимална температура ще загрее бързо пресата за обработка на специфичен, по-труден кичур.

Пресата идва и в комплект с термоустойчива чантичка.

Имате и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда)


Гаранция: 
5 годиниКод: 4008496759323
Покритие: 
Високотехнологично керамично
Импрегниран балсам за коса
Технология за блясък
Тип на плочите: 
Тесни
Подвижни плочи: 
Две
Заключване на рамената: 
Да
Контрол на температурата: 
Да
Минимална температура: 
150ºC
Максимална температура: 
230ºC
Заключване на температурата: 
Да
Време за загряване: 
15 секунди
Автоматично изключване: 
Да, след 1 час
Подходяща за мокра коса: 
Не
Цифров дисплей: 
Да
Звуков сигнал: 
Не
Допълнителни: 
Кабел без усукване
Ненагряващ се връх
Термоустойчива чантичка
Турбо система
Универсален волтаж
Стар продукт: 

Преса за коса Remington Shine Therapy S8500.

Тази преса за коса е с високотехнологично керамично покритие Advanced Ceramic на своите плочи. Те спомагат за идеално равномерно разпределение на топлината, без нагорещени ядра. Така тази преса за коса Remington няма да изгори Вашата коса и ще намали нужните повторения за постигането на желания ефект. Ще намалите нужните повторения върху кичурите и ще им спестите топлинна обработка.

Плочите на тази преса за коса Remington Shine Therapy S8500 са импрегнирани и с балсам за блясък; масло от мароканско арганово дърво и витамин Е.

ази преса за коса Remington Shine Therapy S8500 е с две подвижни плочи. Те ще прилепнат плътно по прихванатия кичур, дори той да не е с равномерна дебелина от край до край. Така отново ще постигнете желания резултат с по-малко повторения и ще спестите на своята коса допълнителна топлинна обработка.

Моделът е подходящ за къдрене, макар да не е специализиран за това.

Пресата за коса Remington Shine Therapy S8500 ще постигне работна температура за 15 секунди, а максималната й температура е 230 градуса. Можете да я регулирате с дигитални бутони в диапазона 150-230 градуса, а избраната температура на плочите се изобразява на цифров дисплей.

Тази преса за коса има и турбо система за бързо постигане на максимална температура, възможност за работа със 110-240 волта напрежение, рамената й могат да се заключват за лесно съхранение и идва комплект с термоустойчива чантичка.

Преса за коса Remington Shine Therapy S8500 - 86% повече блясък*, в сравнение със стандартните Remington преси за коса, до 88% по-добро здраве* на косата, до 94% по-гладка* коса.

Пет години гаранция за ослепителен резултат. Имате и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда).

Ако все още се колебаете в своя избор, прочетете тази статия за пресите за коса, за да можете да направите своя информиран избор.

Преса за коса Remington Shine Therapy S8500

*спрямо пресите на Remington със стандартно керамично покритие. Без терапевтичен ефект.