Преса за коса Remington S9001 HYDRAluxe Pro
Поръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

Преса за коса Remington S9001 HYDRAluxe Pro

Специална технология Hydracare Mist за овлажняване по време на работа

Прецизно загряване

Тънки, 110мм подвижни плочи

Специално керамично Moisture Lock покритие

Лесен за употреба дизайн

Вграден резервоар и пипета за допълване

3-метра удължен въртящ се кабел

Дигитален контрол на температурата - 5 настройки от 150 до 230 градуса

Заключване на температурата

Ултрабързо загряване до 15 секунди

Заключване на рамената за лесно прибиране

Автоматично изключване след 60 минути

Универсален волтаж

Термоустойчив калъф за съхранение

ВАЖНО: Уредът работи само с дестилирана или филтрирана вода! Употребата на минерална или чешмяна вода уврежда дюзата и прави гаранцията невалидна! 

 


Гаранция: 
5 години

Стандартна цена: 309.99лв.
Цена (с ДДС):
169.99лв.
Вие спестявате 140 лв


Код: 5038061110456
Покритие: 
Високотехнологично керамично
Тип на плочите: 
Тесни
Удължени
Подвижни плочи: 
Две
Заключване на рамената: 
Да
Контрол на температурата: 
Да
Минимална температура: 
150ºC
Максимална температура: 
230ºC
Заключване на температурата: 
Да
Време за загряване: 
15 секунди
Автоматично изключване: 
Да, след 1 час
Подходяща за мокра коса: 
Не
Цифров дисплей: 
Да
Звуков сигнал: 
Не
Допълнителни: 
Кабел без усукване
3 метра удължен кабел

Представяме Ви едно ново ниво в грижата за косата - пресата Remington S9001 HYDRAluxe Pro! Това е уред от най-висок клас, с който лесно можете да постигнете професионални резултати. Ето как:

Remington S9001 HYDRAluxe Pro е безспорно пресата с най-добра защита, която съвременните технологии могат да предложат. Толкова е съвършена, че лабораторните изследвания направени преди и след употреба не показват никакво увреждане! Тестовете са правени при работна температура от 170 градуса, но благодарение на своите способи за задържане на влагата, тази преса няма да се затрудни да изправи косата ви и на по-ниска температура от тази, на която сте свикнали.

Нека започнем от плочите - тънки, удължени (110мм) и подвижни за по-плътно притискане на кичура така, че да изправя само с едно минаване. Истинската иновация тук обаче е тяхното керамично покритие Moisture Lock. Благодарение на него, при всяко плъзване плочите отделят микробалсами, които спомагат за постигане на перфектен баланс на влагата в косъма. И въпреки че сама по себе си това е добра защита, ние не спряхме до тук. Целта ни беше да създадем преса, която защитава напълно! Постигнахме го с новата HYDRACARE Mist система - специална технология за впръскване на хладни микрокапчици вода по време на работа. За разлика от други преси, които работят с пара Remington S9001 HYDRAluxe Pro впръсква силно пулверизирани водни капчици без да ги загрява. Когато водата е в газообразно състояние (пара), тя не попива лесно в косъма. В Remington намерихме решение на този проблем - водата се съхранява в специален резервоар, където се подлага на ултразвукова вибрация, която я разбива на микрокапки, запазвайки я хладна. Това ѝ позволява да попие в косъма и да го омекоти. Може да ползвате пресата без консумативи! Резервоарът се пълни само с дестилирана или филтрирана вода, а в комплекта има приложена пипета за улеснение. 

 

Пресата за коса Remington S9001 HYDRAluxe Pro разполага и с нова подгряваща система Precise Heating. Вградени сензори се грижат плочите да бъдат загряти равномерно, без образуване на горещи ядра и без да са нужни излишни повторения. 

Разбира се, имаме и още екстри, срещани и в други уреди Remington - заключване на раменете, заключване на температурата, ултрабързо загряване за 15 секунди и самоизключване след 60 минути с цел предотвратяване на инциденти. Преса за коса Remington S9001 HYDRAluxe Pro е с изключително лесен за използване, интуитивен дизайн, а за да получите максимално професионално изживяване сложихме въртящ се кабел без усукване със салонна дължина от 3м. 

Какво означава това на практика? Преса, която стилизира косата ви на по-ниска температура, прави я чувствително по-лъскава и мека,* и всичко това без увреждане!

 

*според 77% от потребителите използвали пресата в сравнение с резултатите от предишната им преса (в проучване от 2019г.)