Преса за коса Remington S7710 PRO-Ion Straight
Поръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

Представяме Ви нов модел преса за коса с тройна йонна система, която неутрализира вредното наелектризиране на косата, посредством покритие от турмалинов кристал, йонен генератор и система за двустранно разпределение на йоните към кичурите на косата - преса за коса Remington S7710 PRO-Ion Straight.

Подходяща и за къдрене

Регулируема температура от 150 до 230 градуса

Цифров дисплей

Бързо 15-секундно постигане на работна температура

110мм тесни и удължени плочи

Заключване на температурата и турбо функция

Запаметяване на последната температура

Автоматично самоизключване след 60 минути

Кабел без усукване

Топлоустойчива чантичка

Удължаване на гаранцията след регистрация

*този модел не е подходящ за мокра коса!


Гаранция: 
3 години

Стандартна цена: 99.99лв.
Цена (с ДДС):
79.99лв.
Вие спестявате 20 лв


Код: 4008496818488
Покритие: 
Антистатично
Турмалин
Високотехнологично ултра керамично с турмалин
Тип на плочите: 
Тесни
Удължени
Подвижни плочи: 
Две
Заключване на рамената: 
Да
Контрол на температурата: 
Да
Минимална температура: 
150ºC
Максимална температура: 
230ºC
Заключване на температурата: 
Да
Време за загряване: 
15 секунди
Автоматично изключване: 
Да, след 1 час
Подходяща за мокра коса: 
Не
Цифров дисплей: 
Да
Звуков сигнал: 
Не
Допълнителни: 
Йонизираща система
Кабел без усукване
Термоустойчива чантичка
Универсален волтаж

Представяме Ви новата преса за коса с тройнодействаща йонизираща система, която се бори вредното наелектризиране на косата - Remington S7710 PRO-Ion Straight. Това се постига посредством покритие от антистатичен турмалинов кристал, активен йонен генератор и прецизна система за двустранно разпределение на йоните към кичурите на косата. Комбинирана с подвижни плочи с високотехнологично, ултра керамично покритие, тази система гарантира изключително бляскав и гладък резултат, до 75% по-гладък, от стандартна преса Remington без тази система.

Разбира се, както повечето преси за коса от Remington, моделът S7710 PRO-Ion Straight можете да ползвате и за къдрене, макар и да не е тясно специализиран за това.

Температурата ще можете да регулирате от 150 до 230 градуса с удобни бутони, а последно избраната температура ще бъде запаметена от пресата. Имате на разположение и турбо функция, която ще загрее тази преса за коса до максимална температура за кратък период, за укротяване на непослушни кичури. Можете и да заключите избраната температура, за да избегнете случайна промяна по време на работа. Цифров дисплей ще Ви информира във всеки един момент за избраната температура и режимът на работа на пресата, а уредът постига първоначална работна температура само за 15 секунди.

Плочите на пресата за коса Remington S7710 PRO-Ion Straight са подвижни, което ще помогне да прилепнат плътно по кичурите, дори когато те са с неравна дебелина. Така ще постигнете резултат с по-малко повторения и ще защитите косата си от многократна термична обработка.

Стандартните функции също са налице: автоматично самоизключване след 60 минути за повече сигурност, възможност за работа с електрически мрежи от 110 до 240 волта, кабел,  който няма да се усуква по време на работа, а дължианта му е около 1.80м.

В комплекта ще намерите и термоустойчива чантичка.

Всичко това е покрито от 3 години гаранция Remington, а имате и възможност за удължаване с още една допълнителна година (следвайте инструкциите на уреда)

Ако все още се колебаете в своя избор, прочетете тази статия за пресите за коса, за да можете да направите своя информиран избор.

*този модел не е подходящ за мокра коса!

Преса за коса Remington S7710 PRO-Ion Straight