Преса за коса Remington S7412 Air Plates
Този продукт е с постоянно изчерпана наличност и не може да бъде доставен. Публикуваната информация е само за справка.

Преса за коса Remington S7412 Air Plates - отново Remington пионер в пресите за коса, с новите свободно плаващи плочи Air Plates.

Новата преса за коса Remington S7412 Air Plates е с плочи с невероятна подвижна система, която позволяват по-голяма подвижност спрямо стандартните подвижни плочи. С тази технология изправянето на коса става още по-лесно и бързо.

Революционното окачване на тези плочи позволява на корпуса да се затопля по-малко, отколкото при стандартните преси, за да можете да работите с пресата по-уверено.

Плочите са с 10 пъти повече керамика, спрямо стандартен модел Remington и са обогатени с черен титан, за да се плъзгат гладко и без усилие по косата.

Заоблените плочи и корпус позволяват да накъдрите косата, или да направите красиви букли и спирали.

Новата преса за коса Remington S7412 има и всички стандартни функции, които правят пресите за коса Remington предпочитан избор от десетилетия насам:

Температура от 150 и 230 градуса и загряване за 15 секунди, универсален волтаж, автоматично самоизключване след един час, кабел без усукване.

Имате и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда)


Гаранция: 
3 годиниКод: 4008496877416
Покритие: 
Високотехнологично керамично с черен титан
Тип на плочите: 
Тесни
Удължени
Подвижни плочи: 
Две
Заключване на рамената: 
Не
Контрол на температурата: 
Да
Минимална температура: 
150ºC
Максимална температура: 
230ºC
Заключване на температурата: 
Не
Време за загряване: 
15 секунди
Автоматично изключване: 
Да, след 1 час
Подходяща за мокра коса: 
Не
Цифров дисплей: 
Не
Звуков сигнал: 
Не
Допълнителни: 
Кабел без усукване
Ненагряващ се връх
Универсален волтаж
Стар продукт: 

Преса за коса Remington S7412 Air Plates - отново Remington е лидер при пресите за коса, с иновативното решение за свободно плаващи плочи Air Plates.

Тази нова преса за коса Remington S7412 Air Plates има плочи с невероятна система с окачване, които позволяват много по-голяма подвижност спрямо стандартните подвижни плочи. Новата технология позволява много по-голямо движение на плочите, което улеснява многократно изправянето на Вашата коса, дори да сте захванали неравномерен кичур. Така ще можете да постигнете резултат много по-лесно и без да се налага да се концентрирате излишно. Разбира се, това ще спести и ненужни повторения на едни и същи кичури, които иначе трябва да направите, за да постигнете удовлетворителен резултат. Така ще спестите на косата си излишна температурна обработка.

Революционното окачване на тези плочи позволява на корпуса да се затопля по-малко, отколкото стандартните преси, за да можете да работите уверено. Тази Cool Touch технология позволява по-бърза и лесна работа с нашата нова преса за коса.

Плочите на този модел преса за коса са с 10 пъти повече керамика, спрямо стандартен модел Remington, и са обогатени с черен титан, за да се плъзгат гладко и без усилие по косата. Така ще имате възможността за още по-бърза и резултатна работа с по-малко движения.

Заоблените плочи и корпус на пресата за коса Remington S7412 дават възможността и да накъдрите косата, или да направите красиви букли и свободно падащи спирали.

Освен новаторското решение за окачването на плочите и новото титаново покритие, новата преса за коса Remington S7412 има и всички стандартни функции, които правят пресите за коса Remington предпочитан избор от десетилетия насам:

Температурата можете да контролирате в пет стъпки между 150 и 230 градуса, а работна температура се постига само за 15 секунди.

Бутонът за включване и контрол на температурата е направен така, че да не може да се натисне случайно, за да избегнете неволна промяна по време на работа.

Пресата за коса Remington S7412 ще се самоизключи автоматично след един час, за безопасност, а захранването може да бъде в диапазона 110-240V, за да можете да ползвате пресата и в чужбина.

Кабелът отново е със система против усукване и е с удобна дължина от 1.8 метра.

Уредът се предлага с удължена, 3-годишна гаранция. Имате и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда).

Ако все още се колебаете в своя избор, прочетете тази статия за пресите за коса, за да можете да направите своя информиран избор.

Преса за коса Remington S7412 Air Plates