Преса за коса Remington S5525 PRO-CERAMIC EXTRA
Поръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

Преса за коса с широки плочи Remington S5525 PRO-CERAMIC EXTRA за големи къдрици, но и с още по-добро Advanced Ceramic Ultra покритие от по-стария модел S5520, за много по-гладко плъзгане по кичура.

Тази преса за коса е с висока степен на защита, постига бърз ефект дори при коси с по-дебел или твърд косъм.

Моделът е подходящ за къдрене, макар да не е специализиран за това.

Отново получавате 15-секундно загряване, максимална температура 230 градуса, широки, подходящи за трудни коси, удължени плочи (110х45мм), една от които е подвижна, за по-плътно прилепване към косата.

Тази преса за коса ще се изключи сама след 1 час, ако случайно я забравите включена, а в комплекта ще намерите термоустойчива чантичка Кабелът е без усукване, а пресата работи и в чужбина, с мрежи от 120 до 220 волта.

Преса за коса Remington S5525 PRO-CERAMIC EXTRA се предлага и с възможност за удължаване на гаранцията от 3 на 4 години! (прочетете упътването за повече информация)


Гаранция: 
3 години

Стандартна цена: 94.99лв.
Цена (с ДДС):
69.99лв.
Вие спестявате 25 лв


Код: 4008496817344
Покритие: 
Високотехнологично ултра керамично
Тип на плочите: 
Широки
Удължени
Подвижни плочи: 
Една
Заключване на рамената: 
Да
Контрол на температурата: 
Да
Минимална температура: 
150ºC
Максимална температура: 
230ºC
Заключване на температурата: 
Да
Време за загряване: 
15 секунди
Автоматично изключване: 
Да, след 1 час
Подходяща за мокра коса: 
Не
Цифров дисплей: 
Да
Звуков сигнал: 
Не
Допълнителни: 
Кабел без усукване
Ненагряващ се връх
Термоустойчива чантичка
Универсален волтаж

Преса за коса с широки плочи Remington S5525 PRO-CERAMIC EXTRA Наследникът на S5520 е вече тук!

Новата преса за коса с широки плочи Remington S5525 PRO-CERAMIC EXTRA. Същото безупречно представяне, заоблени плочи за големи къдрици, но сега с още по-добро Advanced Ceramic Ultra покритие, за до 75% по-гладко плъзгане по кичура, сравнено с предишното високотехнологично керамично покритие на Remington! Сега ще постигнете и още по-траен във времето резултат!

Ако вашата коса е 'опърничава', тази преса със сигурност ще я укроти! Тази преса за коса с висока степен на защита постига ефект с по-малко движения и по-редки процедури, а това спестява на Вашата коса множество топлинни обработки, на които иначе би се наложило да се подлагате за същия резултат.

Моделът е подходящ за къдрене, макар да не е специализиран за това.

Запазени са и характеристиките 15-секундно загряване, максимална температура от 230 градуса, широки, удължени плочи (110х45мм), една от които е подвижна, за по-плътно прилепване към косата.

Тази преса за коса е с автоматично самоизключване след час за повече сигурност, термоустойчива чантичка в комплекта, кабел без усукване и универсален волтаж.

Преса за коса Remington S5525 PRO-CERAMIC EXTRA - сега и с възможност за удължаване на гаранционния период от 3 на 4 години! (прочетете упътването за повече информация)

Ако все още се колебаете в своя избор, прочетете тази статия за пресите за коса, за да можете да направите своя информиран избор.

Преса за коса с широки плочи Remington S5525 PRO-CERAMIC EXTRA