Преса за къдрене и изправяне Remington S6505 PRO-SLEEK and CURL
Поръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт! 

Преса за коса Remington S6505 PRO-SLEEK and CURL

Сега с още по-добро Advanced Ceramic Ultra Tourmaline покритие от предшественика S6500, за много по-гладко плъзгане по косата и повече защита с по-малко наелектризиране!

Тази преса за коса Remington S6505 има висока степен на защита и голяма ефективност.

Освен високотехнологичното керамично покритие, към плочите е добавен и турмалинов кристал, който ще намали наелектризирането на косата до минимум.

И в този модел са запазени характеристиките 15-секундно загряване до работна температура, максимални 230 градуса, тесни, удължени плочи 110мм.

Автоматично изключване след 60 минути за повече сигурност, термоустойчива чантичка, кабел без усукване и универсален волтаж.

Отново разполагате със заоблени краища и водачи на долното рамо, за много лесно къдрене на спирали и букли, без това да налага компромис в изправянето.

Сега и с възможност за удължаване на гаранционния период от 3 на 4 години! (прочетете упътването за повече информация)


Гаранция: 
3 години

Стандартна цена: 114.99лв.
Цена (с ДДС):
84.99лв.
Вие спестявате 30 лв


Код: 4008496818259
Покритие: 
Високотехнологично ултра керамично с турмалин
Тип на плочите: 
Тесни
Удължени
Подвижни плочи: 
Няма
Заключване на рамената: 
Да
Контрол на температурата: 
Да
Минимална температура: 
150ºC
Максимална температура: 
230ºC
Заключване на температурата: 
Да
Време за загряване: 
15 секунди
Автоматично изключване: 
Да, след 1 час
Подходяща за мокра коса: 
Не
Цифров дисплей: 
Да
Звуков сигнал: 
Не
Допълнителни: 
Кабел без усукване
Ненагряващ се връх
Термоустойчива чантичка
Универсален волтаж

Преса за коса Remington S6505 PRO-SLEEK and CURL - осъвременена версия на познатата S6500, но вече с по-добро керамично покритие

Представяме Ви пресата за къдрене и изправяне Remington S6505 PRO-SLEEK&CURL. Същото безупречно представяне, но сега с още по-добро Advanced Ceramic Ultra Tourmaline покритие, за до 75% по-гладко плъзгане по кичура, сравнено с предишното високотехнологично керамично покритие на Remington!

Сега ще постигнете и още по-траен във времето резултат! Тази преса за коса Remington S6505 е с високата степен на защита и ефективност за по-малко движения и по-редки процедури. Те спестяват на Вашата коса множество топлинни обработки, на които иначе би се наложило да се подлагате за същия резултат.

Новата изненада в тази преса за коса е добавеното турмалиново покритие, което ще намали наелектризирането на косата до минимум, за да изглежда тя по-подредена и здрава!

И в този модел преса за коса са запазени са и характеристиките 15-секундно загряване до работна температура, максимална температура от 230 градуса, тесни, удължени плочи 110мм.

Автоматично самоизключване след час за повече сигурност, термоустойчива чантичка в комплекта, 1.5м кабел без усукване и универсален волтаж.

Отново разполагате със специалните заоблени краища и водачи на долното рамо, за да можете да използвате по-лесно пресата за къдрене, спирали и букли.

Сега и с възможност за удължаване на гаранционния период от 3 на 4 години! (прочетете упътването за повече информация)

Ако все още се колебаете в своя избор, прочетете тази статия за пресите за коса, за да можете да направите своя информиран избор.

Преса за коса Remington S6505 PRO-SLEEK and CURL