Адаптивна преса за коса Remington S9880 PROluxe You
Поръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

 

Адаптивна преса за коса Remington S9880 PROluxe You

Нова адаптивна технология Intelligent StyleAdapt, която учи, персонализира и се адаптира към нуждите на Вашата коса.

Покритие Advanced Diamond Ceramic с диамантни частици

Подгряваща система от ново поколение

Възможност за ръчно управление на температурата от 150°C до 230°C

Дигитален контрол на температурата с LCD дисплей

Супербързо загряване за 15 секунди

Запаметяване на настройките

Тънки (110мм) окачени плочи

Автоматично изключване след 60 минути

Заключване на раменете

Универсален волтаж

Кабел със салонна дължина (3м)

2 в 1 - предпазен калъф за съхранение и работна подложка


Гаранция: 
5 години

Стандартна цена: 249.99лв.
Цена (с ДДС):
179.99лв.
Вие спестявате 70 лв


Код: 5038061135978
Покритие: 
Високотехнологично керамично
Технология за блясък
Тип на плочите: 
Тесни
Подвижни плочи: 
Две
Заключване на рамената: 
Да
Контрол на температурата: 
Да
Автоматичен
Минимална температура: 
150ºC
Максимална температура: 
230ºC
Заключване на температурата: 
Да
Време за загряване: 
15 секунди
Автоматично изключване: 
Да, след 1 час
Подходяща за мокра коса: 
Не
Цифров дисплей: 
Да
Звуков сигнал: 
Да
Допълнителни: 
Кабел без усукване
Универсален волтаж
3 метра удължен кабел

Адаптивната преса за коса Remington S9880 PROluxe You е пресата, която ще почувствате наистина своя. Нейната уникален технология Intelligent StyleAdapt™ е основната причина, поради която ще се влюбите в нея! Това е пресата, която Ви познава, учи, запомня и се саморегулира така, че да отговаря възможно най-пълно на Вашите предпочитания! Специалният StyleAdapt LED индикатор ще даде знак, когато пресата "прочита" температурата на Вашата коса и прекалибрира температурните си настройки така, че да бъде перфектна за нуждата на всеки кичур.

Тази преса може да бъде програмирана за ползване от два потребителя, затова не се притеснявайте да я споделяте! Ако дамите в семейството са две, този уред може да отговаря на специфичните нужди на всяка от тях, без значение какъв тип коса притежават. Пресата Remington S9880 PROluxe You може да се ползва както в режим StyleAdapt, така и в режим на ръчно управление, но дори и да изключите интелигентната функция и да ползвате уред като обикновена преса, тя пак ще бъде просто зашеметяваща. Нейното покритие Advanced Diamond Ceramic е обогатено с диамантни частици, които спомагат за по-равномерното загряване и правят плъзгането до 5 пъти по-лесно в сравнение с обикновено Advanced Ceramic покритие. Така можете бързо да създадете изключително гладка и бляскава прическа, която издържа цял ден*.

Адаптивната преса за коса Remington S9880 PROluxe You включва и всички останали екстри, характерни за пресите Remington (като заключване на раменете и автоматично изключване след 60 минути), но сме заложили и някои допълнителни подобрения. Тя загрява изключително бързо, само за 15 секунди! Тази бързина се дължи на подобрената система за нагряване, с която постигате резултати по-бързо в сравнение с обикновена преса Remington. При ръчен контрол, работната температура може да се регулира от 150°C до 230°C, като има и функция за запаметяване на температурната настройка. Тънките 110мм подвижни плочи ще се нагаждат към кичура без да го притискат излишно, а дългият 3м кабел дава изключителна свобода на действие. В комплекта ще откриете и предпазен калъф за уреда, който можете да ползвате както за съхранение, така и като подложка по време на работа.

*Доказано в лабораторни условия.