Машинка за самостоятелно подстригване Remington HC4300 QuickCut Pro
Поръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

Машинка за самостоятелно подстригване Remington HC4300 QuickCut Pro - новия, подобрен вариант на един от най-продаваните модели машинки за самостоятелно подстригване - HC4250

По-добър мотор за 33% по-бързо подстригване*

57% по-широко острие*

Турбо режим за подстригване на по-гъсти участъци

Остриета от неръждаема стомана

12 гребенчета за дължини от 1.5 до 25мм

0.5-1мм дължина на подстригване без гребен

Възможност за работа на кабел и на батерия

Зареждане за 4 часа

Бързо зареждане за 5 минути

Свалящи се остриета

Може да се измива под течаща вода

Четчица за почистване в комплекта

Чантичка за съхранение

 

*в сравнение с предходния модел


Гаранция: 
3 години

Стандартна цена: 139.99лв.
Цена (с ДДС):
99.99лв.
Вие спестявате 40 лв


Код: 5038061138498
Покритие на остриетата: 
Стоманено
Lube For Life (без смазване): 
Не
Самонаточващи се остриета: 
Не
Мин. дължина на подстригване: 
0.50mm
Макс. дължина на подстригване: 
25mm
Време за зареждане на батериите: 
240 минути
Време за работа на батерии: 
75 минути
Подходяща за мокра коса: 
Не
Тип захранване: 
Кабел
Вградени акумулаторни батерии
Система за бързо измиване: 
Не
Аксесоари в комплекта: 
Флакон с масло
Четка за почистване на машинката
Допълнителни: 
Автоматично засилване на мотора при по-гъста коса
Измиване на приставките под течаща вода
Индикация за зареждане
Универсален волтаж
Експресно зареждане за 5мин
Възможност за измиване под течаща вода
Чантичка за съхранение

Ако сте от хората, които предпочитат сами да си вършат работата, машинката за самостоятелно подстригване Remington HC4300 QuickCut Pro наистина ще Ви допадне. Тя е подобрен вариант на един от нашите бестселъри - машинката за самостоятелно подстригване Remington HC4250 QuickCut Pro. В сравнение с по-стария модел, тази машинка ще Ви позволи да постигнете по-добри резултати по-бързо. 

Главните подобрения при новия модел са в мотора, дизайна и батерията. Моторът е подсилен и към него е включен Турбо режим, специално предназначен да се справи с по-гъстите и трудни участъци, без да е необходими да правите нищо - Турбо функцията се задейства автоматично, засилвайки работата на мотора и позволявайки Ви да приключите с подстригването 33% по-бързо. Дизайнът също е подобрен и не само естетически! Запазили сме удобната за стабилно захващане форма, както и пасващата на главата извивка на острието, но то вече е 57% по-широко, което означава, че ще покриете повече площ с едно движение. Времето за зареждане е намалено от 270 на 240 минути, а с едно зареждане уредът вече може да работи 50% по-дълго, т.е. около 70 минути. Ако те все пак не са Ви достатъчни, новата батерия има и подобрена функция "бързо зареждане" - за 5 минути, вместо досегашните 10. С нея ще получите достатъчно заряд за спешно оформяне и завършване на прическата. 

Машинката за самостоятелно подстригване Remington HC4300 QuickCut Pro идва с 12 гребенчета, вместо досегашните 9. Благодарение на тях ще можете да постигнете дължини от 1.5 до 25мм. Ако си падате по по-късите подстрижки, ползвайте уреда без гребенче. Така ще постигнете дължина от 1мм, а ако държите острието перпендикулярно на кожата - 0.5мм. В приложените инструкции ще откриете предложения за това как да обработите различните части на главата. Изберете дължината, с която се чувствате най-комфортно и започвайте! Резултатът зависи само от Вас!

Един от най-досадните проблеми при подстригване са малките косъмчета. За щастие машинката за самостоятелно подстригване Remington HC4300 QuickCut Pro се почиства много лесно. В комплекта ще откриете четчица, с помощта на която да почистите острието, но ако това не е достатъчно, можете да изплакнете уреда под течаща вода. Остриетата вече се свалят за по-удобно почистване. А когато не използвате машинката, предлагаме идеалното решение за съхранение - целият комплект се събира в удобна чантичка.