Машинка за подстригване Remington HC5800 ProPower
Този модел е стар и не може да бъде доставен. Информацията на тази страница е публикувана само за справка. Сходен модел е HC5900

Машинка за подстригване от Remington - HC5800 ProPower

Остриетата на HC5800 ProPower са с титаново покритие, за максимална твърдост и трайност. Те се самонаточват, а мощния ProPower мотор ги движи с лекота дори при много гъсти и твърди коси. С този мотор можете да подстригвате косата дори да е мокра. 

Получавате и три гребенови приставки за дължини от 1 до 42 мм. Най-малката можете да ползвате и за брада, но за тази цел можете да ползвате машинката и без приставка.

Тази машинка за подстригване Remington HC5800 ProPower идва с вградена акумулаторна батерия, която подсигурява до 120 минути непрекъсната работа. Батерията е литиева, тя е бърза и лека и може да се зарежда чрез USB.

Quick Wash система система позволява бързо и лесно измиване под течаща вода.

Моделът е с цифров дисплей, който следи състоянието на батерията.

Тригодишната гаранция можете да удължите с още една година (следвайте приложените към уреда инструкции).


Гаранция: 
3 годиниКод: 4008496790029
Покритие на остриетата: 
Високотехнологично титаново
Lube For Life (без смазване): 
Не
Самонаточващи се остриета: 
Да
Мин. дължина на подстригване: 
1.00mm
Макс. дължина на подстригване: 
42mm
Време за зареждане на батериите: 
270 минути
Време за работа на батерии: 
120 минути
Подходяща за мокра коса: 
Не
Тип захранване: 
Кабел
Вградени акумулаторни батерии
Система за бързо измиване: 
Да
Аксесоари в комплекта: 
Нисък гребен за ефект 'набола коса'
Флакон с масло
Четка за почистване на машинката
Допълнителни: 
Автоматично засилване на мотора при по-гъста коса
Зареждане чрез USB
Индикация за зареждане
Индикация за оставащ заряд
Ефект 'току-що набола брада'
220V - USB адаптор в комплекта
Експресно зареждане за 10мин
Поставка с възможност за зареждане
Възможност за измиване под течаща вода

Този модел е стар и не може да бъде доставен. Информацията на тази страница е публикувана само за справка. Сходен модел е HC5900

Машинка за подстригване от Remington - HC5800 ProPower с удължена, 3-годишна гаранция за безупречна работа.

 

Остриетата на тази машинка са с титаново покритие, до 300% по-твърдо от стандартните остриета на Remington, за да гарантират максимална твърдост и острота за много години безупречна работа. Те се самонаточват по време на употреба, а ProPower мотора ги движи с лекота дори при афро-карибски тип коси. Този мотор дава възможността да подстригвате косата дори ако тя е мокра.

 

Три гребенови приставки с регулируема дължина на подстригване са поместени в този комплект. Те обхващат дължини от 1 до 42 мм. Най-малката от тях се ползва за подкъсяване на брада, но за тази цел можете да ползвате машинката и без приставка.

 

Машинката за подстригване Remington HC5800 ProPower може да се ползва на вградената акумулаторна батерия или свързана към електрическата мрежа, докато се зарежда. Така дори да не внимавате с батерията, никога няма да останете без работеща машинка по средата на подстригването. Също така, можете да зареждате машинката и от USB порт. Ако той не е специално предвиден за зареждане на устройства, просто ще отнеме повече време. В комплекта ще намерите USB адаптор за зареждане от електрическата мрежа и кабел, който да ползвате с него или с друг USB източник. Батерията е литиево-йонна и е с голям капацитет и много по-кратко зареждане, спрямо обикновените батерии. Сега можете да ползвате машинката до 120 минути при напълно зареждане от 4.5 часа, а имате и възможността за експресно 5-минутно зареждане, за спешни ситуации.

 

Този модел разполага и със Quick Wash система за бързо и лесно измиване под течаща вода. Просто отворете горната част на машинката с едно натискане на бутона и поставете под течаща вода.

 

Моделът е оборудван и с цифров дисплей, който показва състоянието на батерията и колко време за работа остава с наличния в нея заряд.

 

Към комплекта е приложена и поставка, която може да се свърже към зарядното устройство така, че машинката да се зарежда докато е поставена в нея.

 

Машинка за подстригване от Remington - HC5800 ProPower