Машинка за подстригване Remington HC5600 ProPower
Този продукт е с изчерпана наличност и не може да бъде доставен. Информацията на тази страница е публикувана само за справка.

Машинка за подстригване на коса и подкъсяване на брада от Remington - HC5600 ProPower с 3-годишна гаранция.

Остриетата на тази машинка за подстригване са с титаново покритие и се самонаточват, а мощния ProPower мотор ги движи с лекота дори при афро-карибски коси.

Сега можете да подстригвате косата дори ако тя е мокра, а можете и да постигнете ефект "току-що набола брада" със специалния гребен.

Quick Wash система предоставя възможност за лесно измиване под течаща вода. Ще получите и два гребена за дължини от 3 до 42 мм, а ако ползвате машинката без тях, ще постигнете дължина 0.5мм.

Тази машинка за подстригване Remington HC5600 ProPower има акумулаторна батерия, а нея можете да зареждате машинката и чрез USB. Машинката ще работи до 120 минути с едно зареждане.


Гаранция: 
3 годиниКод: 4008496789993
Покритие на остриетата: 
Високотехнологично титаново
Lube For Life (без смазване): 
Не
Самонаточващи се остриета: 
Да
Мин. дължина на подстригване: 
3.00mm
Макс. дължина на подстригване: 
42mm
Време за зареждане на батериите: 
270 минути
Време за работа на батерии: 
120 минути
Подходяща за мокра коса: 
Не
Тип захранване: 
Кабел
Вградени акумулаторни батерии
Система за бързо измиване: 
Да
Аксесоари в комплекта: 
Флакон с масло
Четка за почистване на машинката
Допълнителни: 
Автоматично засилване на мотора при по-гъста коса
Зареждане чрез USB
Измиване на приставките под течаща вода
Индикация за зареждане
Ефект 'току-що набола брада'
220V - USB адаптор в комплекта
Експресно зареждане за 5мин

Машинка за подстригване на коса и подкъсяване на брада от Remington - HC5600 ProPower с удължена, 3-годишна гаранция за безупречна работа.

 

Остриетата на тази машинка са с титаново покритие, до 300% по-твърдо от стандартните остриета на Remington, за да гарантират максимална твърдост и острота за много години безупречна работа.

 

Те се самонаточват по време на употреба, а ProPower мотора ги движи с лекота дори при афро-карибски тип коси. Този мотор дава възможността да подстригвате косата дори ако тя е мокра, както и дава възможност за подкъсяване на брада и постигане на ефект "току-що набола брада".

 

Този модел машинка за подстригване Remington разполага и със Quick Wash система за бързо и лесно измиване под течаща вода. Просто отворете горната част на машинката с едно натискане и поставете под течаща вода.

 

Две гребенови приставки с регулируема дължина на подстригване са поместени в този комплект. Те обхващат дължини от 3 до 42 мм, а ако ползвате машинката без гребенова приставка ще постигнете дължини от 0.5мм.

 

В този комплект е поместена и приставка за подкъсяване на брада. С нея можете да постигнете модерния ефект "току-що набола брада" с лекота.

 

Тази машинка за подстригване Remington HC5600 ProPower може да се ползва на вградената акумулаторна батерия или свързана към електрическата мрежа, докато се зарежда. Така дори да не внимавате с батерията, никога няма да останете без работеща машинка по средата на подстригването.

 

Също така, можете да зареждате машинката и от USB порт. Ако той не е специално предвиден за зареждане на устройства, просто ще отнеме повече време.

 

В комплекта ще намерите USB адаптор за зареждане от електрическата мрежа и кабел, който да ползвате с него или с друг USB източник.

 

Батерията е литиево-йонна и е с голям капацитет и много по-кратко зареждане, спрямо обикновените батерии. Сега можете да ползвате машинката до 120 минути при напълно зареждане от 4.5 часа, а имате и възможността за експресно 5-минутно зареждане, за спешни ситуации.

 

Модел машинка за подстригване на коса и подкъсяване на брада от Remington - HC5600 ProPower с удължена, 3-годишна гаранция за безупречна работа.