Машинка за подстригване Remington HC5035 ColourCut
Поръчайте сега с бърза доставка за един работен ден!

Машинка за подстригване Remington HC5035 ColourCut

Отново получавате богат комплект от аксесоари към тази машинка за подстригване, както и в предходния модел HC5030 - 11 гребена, две четки, ножица, а острието също е с лост за прецизиране на най-късите дължини 0.5 - 2 мм.

Сега гребените са цветни, за повече настроение. Запазени са висококачествените, самонаточващи се остриета.

Отново предлагаме атрактивната цена на модела, а възможните дължини на подстригване варират от 0.5мм до 25 мм. Два от гребените идват със скосяване, за плавен преход в дължините на подстригване.

С тази машинка за подстригване ще оформите различни прически, както и да подкъсите брадата с ефект "току-що набола брада".

Дължина на кабела: около 1.5м.

Имате и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите в категорията ни Сервиз)


Гаранция: 
3 години

Стандартна цена: 0.00лв.
Цена (с ДДС):
52.99лв.


Код: 4008496867387
Покритие на остриетата: 
Стоманено
Lube For Life (без смазване): 
Не
Самонаточващи се остриета: 
Да
Мин. дължина на подстригване: 
0.50mm
Макс. дължина на подстригване: 
25mm
Подходяща за мокра коса: 
Не
Тип захранване: 
Кабел
Система за бързо измиване: 
Не
Аксесоари в комплекта: 
Гребен
Нисък гребен за ефект 'набола коса'
Ножица
Четка за почистване на врата
Четка за почистване на машинката
Допълнителни: 
Ефект 'току-що набола брада'

Представяме ви обновена версия на модела HC5030 - машинка за подстригване Remington HC5035 ColourCut

Новото попълнение в редиците на Remington отново идва с богат комплект от аксесоари - 11 гребена, ножица, две четки и лост за прецизиране на най-късите дължини.

Този път машинката за подстригване Remington HC5035 ColourCut идва с цветни гребени, за повече настроение. Запазени са характеристиките на остриетата - те са изработени от качествена неръждаема стомана и се самонаточват по време на работа. Така никога няма да се разочаровате от остротата им, независимо колко често и продължително ползвате машинката.

Запазена е атрактивната цена на модела, а дължините, които лесно можете да постигнете с лоста за прецизиране или с гребените са в диапазона между 0.5мм и 25 мм. Така с тази машинка за подстригване ще можете да оформите различни и атрактивни прически, както и да подкъсите брадата с ефект "току-що набола брада".

Дължината на кабела е около 1.5м, за удобна работа.

Комплектът се предлага с гаранция за безупречна работа от 3 години и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда)

Разгледайте и новият ни модел, специално брандиран с клубните цветове и емблема на Manchester United тук!

Ако все още се колебаете в своя избор, прочетете тази статия за машинките за подстригване, за да можете да направите своя информиран избор.

Машинка за подстригване Remington HC5035 ColourCut