Машинка за подстригване Remington HC5018 Apprentice
Поръчайте сега с бърза доставка за един работен ден!

Машинка за подстригване Remington HC5018 Apprentice Обновена версия на модел HC5015, с нов дизайн и ергономична форма. Същата изключително атрактивната цена.

С машинката за подстригване Remington HC5018 Apprentice ще получите комплект гребени за дължина от 3 - 18 мм, а самата машинка има лост за фин реглаж най-късите дължини без гребени.

Ще намерите и набор аксесоари за поддържане на машинката.

Остриетата са изработени от висококачествена неръждаема стомана и са самонаточващи се.

Моделът е подходящ за всички, които предпочитат да се подстрижат бързо и лесно у дома.

С тази машинка за подстригване също можете да подкъсите брадата и да постигнете популярния ефект "току-що набола брада".

Имате и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда)


Гаранция: 
3 години

Стандартна цена: 39.99лв.
Цена (с ДДС):
32.99лв.
Вие спестявате 7 лв


Код: 4008496867332
Покритие на остриетата: 
Стоманено
Lube For Life (без смазване): 
Не
Самонаточващи се остриета: 
Да
Мин. дължина на подстригване: 
0.90mm
Макс. дължина на подстригване: 
18mm
Подходяща за мокра коса: 
Не
Тип захранване: 
Кабел
Система за бързо измиване: 
Не
Аксесоари в комплекта: 
Гребен
Четка за почистване на врата
Четка за почистване на машинката
Допълнителни: 
Ефект 'току-що набола брада'

Машинка за подстригване Remington HC5018 Apprentice

Обновена версия на доказания модел HC5015, наследникът идва с нов дизайн и ергономична форма за по-лесна и ефективна работа. Запазена е изключително атрактивната цена.

В комплекта на машинката за подстригване Remington HC5018 Apprentice отново ще намерите богат набор от аксесоари, сред които комплект гребени за дължини от 3 до 18 мм, както и лост за фин реглаж на още по-къси дължини без гребени.

Включени са и познатите четки за почистване, както и гребенче за финално оформяне и помощ при работа с по-дълги кичури.

Както обичайно, остриетата са изработени от висококачествена неръждаема стомана и се самоподострят при употреба, за да са винаги в безупречно състояние без да изискват грижи.

В комплекта ще намерите и протектор за острието - поставете го, когато не ползвате машинката за да я запазите като нова дълги години.

Машинката за подстригване Remington HC5018 Apprentice не разполага с батерия и може да се ползва само посредством кабела за електрическата мрежа. Въпреки това, комплектът е подходящ за всички, които предпочитат да се подстрижат бързо и лесно у дома, без да правят излишни разходи за модели от по-висок клас.

Като допълнение, освен прическата си, с тази машинка за подстригване можете да подкъсите брадата и да постигнете ефект "току-що набола брада".

Всичко това ще получите с 3 години гаранция за безупречна работа от Remington и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда)

Ако все още се колебаете в своя избор, прочетете тази статия за машинките за подстригване, за да можете да направите своя информиран избор.

Машинка за подстригване Remington HC5018 Apprentice