Ретро преса за къдрици Remington CI91AW ProLuxe 4 in 1
Този уред е с временно изчерпана наличност. Направете своята поръчка сега и се възползвайте от промоционалната цена, а ние ще се свържем с Вас при наличност! 

OPTIheat технология за прически, които издържат до 24 часа

Керамично покритие Advanced Ceramic Grip Tech против приплъзване на кичура 

PRO+ температурна настройка за по-здрава коса

Лесно регулируем цилиндър за 4 различни вида къдрици:

  • Дълбоки, оформени вълни в ретро стил
  • Леки, романтични вълни
  • Небрежни, плажни вълни
  • Фини, оформени вълни

Бързо загряване за 30 секунди

Хладен връх

Функция за заключване на температурата

Автоматично изключване след 60 минути

Удължен 3-метров кабел без усукване


Гаранция: 
5 години

Стандартна цена: 109.99лв.
Цена (с ДДС):
94.99лв.
Вие спестявате 15 лв


Код: 5038061110043
Тип на основата: 
Променлива
Покритие: 
Високотехнологично керамично
Ширина на основата: 
13-38mm
Контрол на температурата: 
Да
Минимална температура: 
150ºC
Максимална температура: 
210ºC
Заключване на температурата: 
Да
Време за загряване: 
30 секунди
Автоматично изключване: 
Да, след 1 час
Цифров дисплей: 
Да
Допълнителни: 
Аксесоари за различни стилове
Кабел без усукване
Ненагряващ се връх
Универсален волтаж
3 метра удължен кабел

Запознайте се с новата ретро преса Remington CI91AW ProLuxe 4 in 1! Тя е тук за да разнообрази ежедневния Ви стил със своя регулируем цилиндър, който Ви дава възможност да създадете точно тези къдрици, които отговарят на Вашето настроение!

Искате уникални ретро вълни? Ретро пресата Remington CI91AW ProLuxe 4 in 1 ще ги създаде по най-щадящия начин. Със своята OPTIheat технология, пресата ще разпределя внимателно температурата по цялата работна повърхност и ще предпазва от образуването на горещи ядра, които биха увредили косата. Изберете подходящата за Вас температура от 150 до 210 градуса, но не забравяйте да опитате и новата PRO+ функция, която настройва температурата на оптималните 185 градуса за по-здравословно стилизиране.

Създаването на романтични вълни не е никак трудно! Цилиндърът на уреда е изключително лесен за регулиране, а специалното Advanced Ceramic Grip Tech покритие няма да позволи на кичура се се изплъзва по време на работа. Върхът на уреда остава хладен през цялото време, за да Ви осигури повече контрол, а 3-метровия кабел без усукване ще Ви предостави повече свобода на действие. Имате нужда от свежи къдрици? Няма да се наложи да чакате дълго, тъй като ретро пресата за къдрици Remington CI91AW ProLuxe 4 in 1 загрява само за 30 секунди! Подходящо за разсеяни - уредът се самоизключва след 60 минути.

Пътувайте свободно, без да се притеснявате за своя стил! Ретро пресата за къдрици Remington CI91AW ProLuxe 4 in 1 има универсален волтаж в диапазон 120-240V и може спокойно да Ви придружава в чужбина. 

Може да се наслаждавате на разнообразните си къдрици цели 5 години! А ако регистрирате уредът си тук, ще получите безплатно допълнителна година гаранция.