Маша за коса Remington Keratin Therapy Pro Curl Ci8319
Този продукт е с изчерпана наличност и не може да бъде доставен. Информацията на тази страница е публикувана само за справка.

 

Маша за къдрене на коса Remington Keratin Therapy Pro Curl Ci8319.

Серия от висок клас с Advanced керамична основа, импрегнирана с балсам, който защитава косата, като се отеля в микроколичества по време на работа.

Подходяща е за стегнати къдрици и спирали. Advanced ceramic покритието разпределя топлината без нагорещени ядра и постига чудесен резултат с малко повторения.

Машата има и цифров дисплей, който ще покаже избраната температура, а тя може да се регулира в диапазона 130-210 градуса. Постига бързо работна температура - само за 30 секунди, а за защита има самоизключване след 1 час.

В комплекта има термоустойчива чантичка, а кабелът е със система без усукване.

Имате и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда)


Гаранция: 
5 годиниКод: 4008496759262
Тип на основата: 
Тясна
Покритие: 
Високотехнологично керамично
Импрегниран балсам за коса
Ширина на основата: 
19mm
Контрол на температурата: 
Да
Минимална температура: 
130ºC
Максимална температура: 
210ºC
Заключване на температурата: 
Да
Време за загряване: 
30 секунди
Автоматично изключване: 
Да, след 1 час
Цифров дисплей: 
Не
Допълнителни: 
Кабел без усукване
Ненагряващ се връх
Термоустойчива чантичка
Универсален волтаж
Стар продукт: 

Този продукт е с изчерпана наличност и не може да бъде доставен. Информацията на тази страница е публикувана само за справка.

 

Маша за къдрене на коса Remington Keratin Therapy Pro Curl Ci8319.

Advanced керамична 19мм основа с импрегниран балсам Keratin Therapy Pro, достатъчен за целия живот на пресата. До 57% повече защита на косъма! С тази серия на Remington, Keratin Therapy Pro, Вие получавате продукти, импрегнирани с кератинов балсам, който се отделя в микро количества по време на работа. Той укрепва косъма, предпазва го от изсъхване и накъсване и му придава ослепителен блясък.

Тази маша за къдрене не прави изключение; нейният работен елемент е импрегниран с кератинов балсам, който ще подхранва косата Ви.

Машата Remington Keratin Therapy Pro Curl Ci8319 е от класически тип и е с професионален 19мм тесен работен елемент. Тя е подходяща за стегнати къдрици и спирали.

Advanced ceramic покритие гарантира равномерно разпределение на топлината без нагорещени ядра, както и много лесно плъзгане на кичура по машата. Това спомага за постигане на чудесен резултат с малко повторения, което допълнително спестява на косата ненужна термична обработка.

Машата разполага с цифров дисплей, който показва избраната температура (130-210 градуса), загрява до работна температура само за 30 секунди и сигнализира за това със светлинен индикатор. Ако случайно я забравите включена, тя ще се самоизключи след един час. Поместена е в луксозна термоустойчива чантичка и е с кабел, който никога няма да се усуква и да ви пречи.

Маша за къдрене на коса Remington Keratin Therapy Pro Curl Ci8319 идва с 5 години гаранция за безупречна работа от Remington и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда)