Маша за коса Remington CI4740 Shea Soft
Поръчайте сега с бърза доставка за един работен ден!

Удобна и надеждна - това е новата маша за коса Remington CI4740 Shea Soft

Високотехнологично покритие Advanced Ceramic, обогатено с луксозен микробалсам с масло от шеа

Конус с дебелина от 13 до 25мм

Бързо загряване за 30 секунди

Настройване на температурата от 130°C до 200°C

Връх, който остава хладен

Вградена стойка за предпазване от изгаряне

Автоматично изключване след 60 минути

Универсален волтаж

Кабел без усукване

Торбичка за съхранение

 


Гаранция: 
3 години

Стандартна цена: 59.99лв.
Цена (с ДДС):
49.99лв.
Вие спестявате 10 лв


Код: 5038061139976
Тип на основата: 
Конусовидна
Покритие: 
Високотехнологично керамично
Ширина на основата: 
13-25mm
Контрол на температурата: 
Да
Минимална температура: 
130ºC
Максимална температура: 
220ºC
Заключване на температурата: 
Не
Време за загряване: 
30 секунди
Автоматично изключване: 
Да, след 1 час
Цифров дисплей: 
Не
Допълнителни: 
Кабел без усукване
Ненагряващ се връх
Термоустойчива поставка
Термоустойчива ръкавица
Универсален волтаж
Чантичка за съхранение

Красотата винаги започва със здрава коса, а нищо не дава по-добро усещане за здраве от естествената мекота. Затова създадохме машата за коса Remington CI4740 Shea Soft

Със своето високотехнологично керамично покритие Advanced Ceramic, тя вече има всичко необходимо, за да постигне перфектен резултат, но в желанието си да Ви предложим наистина качествен уред, към него добавихме впечатляваща екстра - покритието на машата е импрегнирано с луксозен микробалсам, съдържащ масло от шеа, който се освобождава по време на работа и придава на косата уникален блясък и усещане за мекота. 

Машата за коса Remington CI4740 Shea Soft е лесна и приятна за употреба. Конусът е с размери от 25мм в основата до 13мм при върха, което поставя големината на къдриците изцяло под Ваш контрол, за да създадете точно стила, който желаете, независимо дали си падате по тънки спирали или меки букли. Кабелът е специално замислен да не се усуква, за да няма никакви ограничения пред фантазията Ви. Контролът на температурата става изключително лесно и Ви позволява да изберете точно тази степен, която е подходяща за Вас, а бързото загряване само за 30 секунди гарантира, че няма да губите излишно време в чакане и ще изглеждате стилна, дори и в най-натоварените дни. 

Ако за първи път работите с конусовидна маша, няма нужда да се притеснявате от изгаряне, защото сме помислили за всичко! Машата за коса Remington CI4740 Shea Soft има удобна термо ръкавица, с която ще можете безопасно да навиете кичура, а ако се наложи да оставите уреда за малко, работната повърхност също ще бъде предпазена благодарение на вградената стойка в основата на конуса. Няма да имате проблем дори и ако забравите машата включена, тъй като тя ще се самоизключи след 60 минути. Когато прическата Ви е готова, изчакайте машата да изстине и я приберете в красивата торбичка за съхранение, включена в комплекта.