Комбиниран тример Remington PG6150 Plus
Този продукт е с изчерпана наличност и не се предлага. Публикуваната информация е само за справка. Актуалните модели разгледайте в категорията ни с комбинирани тримери тук.

Комбиниран тример Remington PG6150

Този тример за брада и тяло Remington PG6150 Plus идва с богат набор от пет приставки и гребен, с които да можете да поддържате брада и неголеми участъци от тялото.

Петте подкъсяващи и бръснещи приставки Ви дават голяма гъвкавост и възможност да изявите своята креативност в детайли.

Остриетата са с титаново покритие и възможност за измиване под течаща вода и гарантират дълга и безпроблемна употреба.

Комбинираният тример Remington PG6150 идва и с вградена акумулаторна батерия, която може да се зарежда чрез USB и да поддържа работата на тримера до 60 минути.

Целият комплект е поместен в удобна поставка, която има функция за зареждане.

Уредът е покрит и от удължена, тригодишна гаранция. Имате и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда)

*бръснещата приставка не е предназначена за гладко избръсване на цялата брада или големи участъци от тялото, а само за малки участъци и тяхното оформяне. Уредът не е подходящ за подстригване на коса.


Гаранция: 
3 годиниКод: 4008496867547
Технически характеристики
Брой гребени в комплекта: 
6
Мин. дължина на подстригване: 
0.00mm
Макс. дължина на подстригване: 
20mm
Покритие на остриетата: 
Титаново
Lube For Life (без смазване): 
Не
Самонаточващи се остриета: 
Да
Приставка за гладко бръснене: 
Да
Приставка за детайли: 
Да
Приставка за нос и уши: 
Да
Време за зареждане на батериите: 
960 минути
Тип захранване: 
Кабел
Вградени акумулаторни батерии
Време за работа на батерии: 
60 минути
Допълнителни: 
Зареждане чрез USB
Измиване на приставките под течаща вода
Ефект 'току-що набола брада'
Стар продукт: 

Този продукт е с изчерпана наличност и не се предлага. Публикуваната информация е само за справка. Актуалните модели разгледайте в категорията ни с комбинирани тримери тук.

Комбиниран тример за брада и тяло Remington PG6150

Множество приставки, пълен комплект гребени, удобна пoставка, титаново покритие на остриетата и акумулаторна батерия - това са само някои от чудесните характеристики на този комбиниран тример Remington PG6150.

Потребителите на този продукт могат да избират между 4 подкъсяващи и една бръснеща приставка. Те дават възможността да оформите брадата или малки до средни участъци от тялото по свой вкус. Възможностите Ви се разширяват, когато комбинирате тези приставки с някой от шестте гребена, които ще получите в комплекта.

Този комбинран тример за брада и тяло Remington PG6150 ще Ви улеснява при работа със своята трайна акумулаторна батерия. Тя може да подсигури безпроблемна работа с уреда в продължение на цял час!

Отличните характеристики на този комбиниран тример не свършват до тук. Всички приставки можете бързо и лесно да измиете под течаща вода, без да рискувате да ги повредите. Тяхното титаново покритие осигурява не само възможността за измиване, но и дълготрайната им острота. Тя се поддържа оптимално и от специалния дизайн на остриетата, които се самонаточват по време на употреба.

Всички части на комплекта можете да държите на една ръка разстояние - поставката, която е подсигурена в комплекта ще поддържа всички приставки и гребени под ръка.

Поставката на комбинирания тример за брада и тяло Remington PG6150 не е само с естетическа функция. Можете да зареждате батерията на тримера докато той е поставен на предвиденото в поставката място. Освен това, зареждането е улеснено със стандартен micro USB жак и адаптор, включен в комплекта. Така ще можете лесно да ползвате други зарядни устройства, кабели, а в спешни случаи - да ползвате и компютъра за да заредите батерията. Дори да пропуснете всички тези застраховки, все пак можете да ползвате уреда и включен, докато се зарежда.

Всичко това се покрива от безупречната тригодишна гаранция Remington.

Комбиниран тример за брада и тяло Remington PG6150

*бръснещата приставка не е предназначена за гладко избръсване на цялата брада или големи участъци от тялото, а само за малки участъци и тяхното оформяне. Уредът не е подходящ за подстригване на коса.