Комбиниран тример Remington HG1000 Omniblade
Поръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

Комбиниран тример Remington HG1000 Omniblade

Нов вид острие Stamped and Ground

Минимална дължина близо до кожата

Гаранция на острието 5+ години

Сваляща се глава

Основно острие 35мм

3 допълнителни гребенчета (1мм, 3мм и 5мм)

Работи с 2 батерии ААА

100% водоустойчив

Чантичка за съхранение


Гаранция: 
5 години

Стандартна цена: 0.00лв.
Цена (с ДДС):
69.99лв.


Код: 5038061111729
Технически характеристики
Брой гребени в комплекта: 
3
Мин. дължина на подстригване: 
0.15mm
Макс. дължина на подстригване: 
5mm
Покритие на остриетата: 
Стоманено
Lube For Life (без смазване): 
Не
Самонаточващи се остриета: 
Да
Приставка за гладко бръснене: 
Не
Приставка за детайли: 
Не
Приставка за нос и уши: 
Не
Тип захранване: 
Батерии размер AAA
Допълнителни: 
Аксесоари за различни стилове
Изцяло водоустойчив
Компактни размери
Ефект 'току-що набола брада'
Чантичка за съхранение

Ето го и първия уред от новата серия Omniblade, с която доказваме, че Remington се грижи и за мъжете. Комбинираният тример Remington HG1000 Omniblade е удобно малко бижу, с помощта на което можете бързо да се справите с окосмяването дори и под душа, тъй като  е напълно водоустойчив! 

Силата на тримера Remington HG1000 Omniblade е в иновативния дизайн на острието. Основното острие е създадено по технологията Stamped and Ground (щамповано и заточено), която гарантира дълготрайното му ползване - ще можете да го ползвате поне 5 години при ежедневна употреба в продължение на 2 минути всеки ден. Дизайнът на острието позволява изключителна свобода на действие, тъй като можете да го движите във всички посоки за разлика от обикновен тример. То е с ширина 35мм, наподобяваща традиционна самобръсначка и макар да не бръсне толкова гладко като нея, резултатът е изключително близо до кожата - едва 0.15мм. Ако това не е резултатът, който търсите, не бързайте да отхвърлите тримера - в комплекта има допълнителни гребенчета, предназначени за оформяне. Те са с фиксирани размери от 1мм, 3мм и 5мм, а може да се ползват и за създаване на ефект "току-що набола брада". 

Тримерът Remington HG1000 Omniblade е изключително лек и удобен за употреба. Не е необходимо да се притеснявате за кабели или зареждане - просто пъхнете две батерии ААА (включени в комплекта) и започнете да стилизирате без излишно бавене. Когато не го ползвате, съхранявайте своя Omniblade тример в специалната чантичка, която ще намерите в комплекта.