Четка за сушене и стилизиране Remington AS7700 Blow Dry and Style

Четка за сушене и стилизиране Remington AS7700 Blow Dry and Style
Четка за сушене и стилизиране Remington AS7700 Blow Dry and StyleЧетка за сушене и стилизиране Remington AS7700 Blow Dry and Style КомплектЧетка за сушене и стилизиране Remington AS7700 Blow Dry and Style КутияПоръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

Четката за сушене и стилизиране Remington AS7700 Blow Dry and Style е подходяща за коси със всякаква дължина. С нея получавате: 

6 неподвижни, невъртящи се приставки за различни стилове

 - Твърда, плоска четка

 - 50мм кръгла четка със смесени иглички

 - 38мм сгъваема четка

 - 25мм кръгла четка със смесени иглички

 - Концентратор

 - Приставка за повдигане на корените

Мощен 1200W мотор 

Йонна защита от наелектризиране

2 настройки за топлина и скорост

Студена струя

Лесно почистване

Удължен кабел със салонна дължина - 3м

Халка за окачване

Професионално куфарче за съхранение


Гаранция: 
3 години

Стандартна цена: 0.00лв.
Цена (с ДДС):
124.99лв.


Код: 5038061142266
Мощност: 
1200W
Ниво на шум в db: 
78db
Тип основа: 
Керамична
Вид основа: 
Кръгла
Въртене: 
Не
Студена струя Cool Shot: 
Да
Йонизирана струя: 
Да
Степени на скоростта: 
2
Степени на топлина: 
2
Дължина на кабела: 
3.00м.
Тегло: 
1157гр.
Допълнителни: 
Аксесоари за различни стилове
Йонизираща система
Кабел без усукване
Универсален волтаж
Халка за окачване
3 метра удължен кабел
Чантичка за съхранение
Стар продукт: 

Допълнителен текст: 

Четката за сушене и стилизиране Remington AS7700 Blow Dry and Style е новият помощник от Remington за тези, които ненавиждат скуката! С нея можете да създадете голямо разнообразие от стилове, без значение дали сте с дълга, средна или къса коса.

В комплекта има включени цели 6 приставки, благодарение на които можете да изглеждате различна всеки ден! 

Искате права коса с лъскав вид? Използвайте плоската четка, която ще даде бляскав финиш на косата. Ако сте в настроение за нещо по-обемно, голямата 50-милиметрова четка ще Ви помогне да създадете завидна плътност. Ако желаете да постигнете подскачащи букли или вълни, 38-милиметровата четка ще свърши тази работа, а за още по-фина чупливост можете да използвате тънката 25-милиметрова четка. Концентраторът ще помогне да подготвите косата за стилизиране, а приставката за обем в корените ще я накара да изглежда по-гъста и плътна от всякога. 

И трите четки в комплекта са с глави с керамично покритие, което допълва работата на мощния 1200W мотор и Ви позволява да постигнете резултат не само ефективно, но и до три пъти по-бързо в сравнение с други стайлъри Remington. Йонната система ще предотврати вредното наелектризиране, а студената струя ще фиксира прическата Ви, за да я направи по-дълготрайна. 

Стайлърът Remington AS7700 Blow Dry and Style е лесен за употреба. Той има две степени, чрез които можете да настроите температурата и скоростта на въздушната струя. Всяка от приставките се сваля за лесно почистване, а удълженият 3-метров кабел ще Ви спести раздразнение като направи всеки кичур лесно достъпен. Когато приключите работа, можете да окачите сталърът на удобно за Вас място или да го приберете в чантичката за съхранение, която ще намерите в комплекта.