Четка за сушене и стилизиране Remington AS7580 Blow Dry and Style

Четка за сушене и стилизиране Remington AS7580 Blow Dry and Style
Четка за сушене и стилизиране Remington AS7580 Blow Dry and StyleЧетка за сушене и стилизиране Remington AS7580 Blow Dry and Style КомплектЧетка за сушене и стилизиране Remington AS7580 Blow Dry and Style КутияЧетка за сушене и стилизиране Remington AS7580 Blow Dry and Style в употреба 

Поръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

Четка за сушене и стилизиране Remington AS7580 Blow Dry and Style, от която ще останете впечатлени

Тя идва с три отделни приставки, подходящи за коса с различна дължина

 - Плоска четка

 - 40мм четка с керамично покритие и меки иглички

 - концентратор

Освен това, този грижовен уред е снабден с мощен 1000W мотор, който суши до 3 пъти по-бързо, в сравнение с други уреди Remington.

Система за йонна защита

Двупосочна ротация 

Студена струя

2 настройки на температурата и скоростта

Кабел без усукване

Лесно почистване

Халка за окачване


Гаранция: 
3 години

Стандартна цена: 129.99лв.
Цена (с ДДС):
114.99лв.
Вие спестявате 15 лв


Код: 5038061142235
Мощност: 
1000W
Ниво на шум в db: 
78db
Тип основа: 
Керамична
Вид основа: 
Кръгла
Въртене: 
Двупосочно
Студена струя Cool Shot: 
Да
Йонизирана струя: 
Да
Степени на скоростта: 
2
Степени на топлина: 
2
Тегло: 
683гр.
Допълнителни: 
Аксесоари за различни стилове
Йонизираща система
Кабел без усукване
Халка за окачване

Допълнителен текст: 

Искате ли лъскава коса без стърчащи косъмчета, със здрав и красив вид? Новият стайлър от Remington е създаден точно за Вас!

Запознайте се с четката за сушене и стилизиране Remington AS7580 Blow Dry and Style. С нея прическата Ви ще бъде готова бързо и лесно, само в една стъпка, а различните приставки ще Ви позволят да развихрите фантазията си. Можете да ползвате плоската четка за гладка, права коса с лъскав финиш, а 40-милиметровата ротационна четка с керамично покритие и меки иглички ще Ви помогне да постигнете точно обратния ефект - плътна, обемна коса, която не може да остане незабелязана. Тази четка се върти и в двете посоки, което ще Ви позволи безпроблемно да създадете симетрични букли от двете страни на главата. Независимо дали сте в настроение за права коса или игриви къдрици, концентраторът ще Ви съдейства да подготвите косата за стилизиране. 

Този стайлър е създаден с грижа за Вас. Неговият 1000W мотор позволява силна, но нежна струя на сушене, чиято топлина и скорост можете да регулирате в две степени. Уредът има вградена йонна система, която не позволява наелектризиране и предотвратява досадните стърчащи косъмчета. Кабелът без усукване ще Ви позволи да работите без раздразнение, а студената струя ще фиксира Вашата перфектна прическа, за да я запази през целия ден.