Четка за сушене и стилизиране Remington AS7500 Blow Dry and Style

Четка за сушене и стилизиране Remington AS7500 Blow Dry and Style
Четка за сушене и стилизиране Remington AS7500 Blow Dry and StyleЧетка за сушене и стилизиране Remington AS7500 Blow Dry and Style КутияЧетка за сушене и стилизиране Remington AS7500 Blow Dry and Style КомплектЧетка за сушене и стилизиране Remington AS7500 Blow Dry and Style серияПоръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

Четка за сушене и стилизиране Remington AS7500 Blow Dry and Style за стилизиране на дълги и средно-дълги коси.

4 приставки за всеки тип прическа

  • Извит концентратор
  • Твърда, плоска четка за изправяне
  • 38мм глава с прибиращи се иглички за къдрици
  • 50мм глава за обем

Йонна защита

Мощност 1000W

Две настройки за температура и скорост

Студена струя

Кабел без усукване

Халка за окачване

Торбичка за съхранение


Гаранция: 
3 години

Стандартна цена: 99.99лв.
Цена (с ДДС):
89.99лв.
Вие спестявате 10 лв


Код: 5038061142297
Мощност: 
1000W
Ниво на шум в db: 
78db
Тип основа: 
Керамична
Вид основа: 
Кръгла
Въртене: 
Не
Студена струя Cool Shot: 
Да
Йонизирана струя: 
Да
Степени на скоростта: 
2
Степени на топлина: 
2
Тегло: 
683гр.
Допълнителни: 
Аксесоари за различни стилове
Йонизираща система
Кабел без усукване
Универсален волтаж
Халка за окачване
Чантичка за съхранение

Допълнителен текст: 

Четката за сушене и стилизиране Remington AS7500 Blow Dry and Style е най-добрия помощник за дамите с дълга и средно дълга коса. Със своите 4 приставки за стилизиране, този уред дава възможност на Вашето въображение да се развихри напълно с прически за всеки стил и повод. Независимо дали сте в настроение за живи, жизнерадостни къдрици или леки, романтични вълни, с тази четка-сешоар ще можете да превърнете всяка прическа, която Ви хрумне в реалност. Придайте обем в корена и елегантен завършек при връхчетата, обработвайки дълги кичури с минимално усилие. Започнете с удобния, извит концентратор, за да подготвите косата за стилизиране. Твърдата, плоска четка можете да ползвате ако Ви е нужна бляскаво изправена коса. В комплекта ще откриете и две сменящи се глави с керамично покритие. По-тясната от тях е с прибиращи се иглички. Използвайте нея, когато искате да създадете по-свободни къдрици и да оформите връхчетата на косата. Голямата глава с разнородни иглички използвайте, когато желаете да придадете повече обем и плътност на своята прическа. 

Четката за сушене и стилизиране Remington AS7500 Blow Dry and Style има две настройки за скорост и температура, за да можете да изберете тази комбинация, която е най-благоприятна за Вашата коса. Системата за йонна защита ще предпази косата Ви от наелектризиране и ще елиминира досадния фриз-ефект. Създавайте къдриците си лесно и безпроблемно, благодарение на специалният кабел без усукване, а когато прическата е готова, използвайте студената струя за да я фиксирате. 

Тази четка-сешоар със своите свалящи се приставки е изключително лесна за почистване, а съхранението е дори още по-лесно. Когато не е в употреба, може да закачите стайлъра за удобната халка в основата на кабела или да го приберете в торбичката за съхранение, включена в комплекта. 

Ето още една причина да изберете Четката за сушене и стилизиране Remington AS7500 Blow Dry and Style за свой нов помощник - тя се предлага с 3 години гаранция, а ако регистрирате покупката си онлайн, можете да добавите още една година към гаранционния период съвсем безплатно. Повече информация можете да откриете тук