Четка за сушене и стилизиране Remington AS7300 Blow Dry and Style

Четка за сушене и стилизиране Remington AS7300 Blow Dry and Style
Четка за сушене и стилизиране Remington AS7300 Blow Dry and StyleЧетка за сушене и стилизиране Remington AS7300 Blow Dry and Style комплектЧетка за сушене и стилизиране Remington AS7300 Blow Dry and Style кутияЧетка за сушене и стилизиране Remington AS7300 Blow Dry and Style серияПоръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

 

Четката за сушене и стилизиране Remington AS7300 Blow Dry and Style е перфектният стайлър за къса до средно дълга коса

Три стилизиращи приставки за три различни прически

 - Концентратор за изсушаване

 - 25мм четка за оформяне с керамично покритие и смесени иглички

 - 38мм четка за обем с керамично покритие и смесени иглички

800W мотор за нежно изсушаване

2 настройки за скорост и температура

Студена струя

Сваляща се решетка 

Кабел без усукване

Халка за окачване


Гаранция: 
2 години

Стандартна цена: 0.00лв.
Цена (с ДДС):
79.99лв.


Код: 5038061142327
Мощност: 
<1000W
Тип основа: 
Метална
Вид основа: 
Кръгла
Въртене: 
Не
Студена струя Cool Shot: 
Да
Йонизирана струя: 
Да
Степени на скоростта: 
2
Степени на топлина: 
2
Допълнителни: 
Аксесоари за различни стилове
Кабел без усукване
Компактни размери
Универсален волтаж
Халка за окачване

Допълнителен текст: 

Ремингтон създаде специален стайлър за хората с къси коси! Четката за сушене и стилизиране Remington AS7300 Blow Dry and Style е разработена така, че да е максимално удобна за всеки с къса до среднодълга коса. Тя Ви дава възможност Вие също да ползвате само един уред за сушене и оформяне като с нея можете да създадете голямо разнообразие от стилове. Със своите три функционални приставки, тази четка ще се превърне в незаменим помощник. Използвайте първо концентраторът, за да изсушите частично косата, а когато тя е влажна, но не мокра, сменете приставката с тази, която предпочитате. Голямата 38мм глава със смесени иглички ще придаде чудесен обем на косата, като обдуха корена, а по-малката 25мм глава можете да ползвате за оформяне на връхчетата или за създаване на интригуващи къдрички. Специалният кабел ще Ви спести проблема с усукването, за да можете да творите без притеснения, а когато постигнете резултатът, който желаете, фиксирайте прическата с помощта на студената струя. 

Четката-сешоар Remington AS7300 Blow Dry and Style е изключително нежна към косата. Нейният 800W мотор успява да създаде достатъчно силна струя, че да изсуши и оформи дори и опърничавите коси, но ще спести на косата Ви екстремните температури, характерни за по-силните уреди. Температурата все пак може да се регулира, както и скоростта на въздушната струя. Така ще можете да намерите настройката, която е най-подходяща за Вашата коса. 

Четката за сушене и стилизиране Remington AS7300 Blow Dry and Style е изключително лесна за почистване и поддръжка - просто свалете решетката на въздушния филтър и забършете праха с мека кърпа или четка.