Адаптивна четка за сушене и стилизиране Remington AS9880 PROluxe You

Адаптивна четка за сушене и стилизиране Remington AS9880 PROluxe You
Адаптивна четка за сушене и стилизиране Remington AS9880 PROluxe YouАдаптивна четка за сушене и стилизиране Remington AS9880 PROluxe You приставкиАдаптивна четка за сушене и стилизиране Remington AS9880 PROluxe You кутияАдаптивна четка за сушене и стилизиране Remington AS9880 PROluxe YouАдаптивна четка за сушене и стилизиране Remington AS9880 PROluxe You серияПоръчайте сега с бърза и безплатна доставка до офис на Еконт!

 

Адаптивна четка за сушене и стилизиране Remington AS9880 PROluxe You

Интелигентна StyleAdapt™ технология, която се учи, адаптира и персонализира към Вашите нужди

Покритие с диамантни частици Advanced Diamond Ceramic

StyleAdapt™ LED индикатор

3 приставки за различни стилове

  • овална четка с комбинирани иглички
  • кръгла четка с комбинирани иглички
  • приставка за повдигане на корените

Мощност 1000W

Система за йонна защита

Режим на ръчно управление с 3 настройки за скорост/температура

Запаметяване на настройките

LED дисплей

Хладен връх

Студена струя

Кабел със салонна дължина (3м)

Халка за окачване


Гаранция: 
5 години

Стандартна цена: 159.99лв.
Цена (с ДДС):
139.99лв.
Вие спестявате 20 лв


Код: 5038061140958
Мощност: 
1000W
Ниво на шум в db: 
78db
Тип основа: 
Керамична
Вид основа: 
Друга
Въртене: 
Не
Студена струя Cool Shot: 
Да
Йонизирана струя: 
Да
Степени на скоростта: 
3
Степени на топлина: 
3
Дължина на кабела: 
3.00м.
Тегло: 
613гр.
Допълнителни: 
Аксесоари за различни стилове
Кабел без усукване
Ненагряващ се връх
Универсален волтаж
Халка за окачване
3 метра удължен кабел

Допълнителен текст: 

Питали ли сте се някога кой уред е най-подходящ за Вас? Адаптивната четка за сушене и стилизиране Remington AS9880 PROluxe You е правилният отговор! Това е стайлърът, който се адаптира към Вашите персонални нужди, благодарение на своята интелигентна StyleAdapt™ технология. Чрез нея уредът се самонастройва така, че да отговаря максимално на нуждите на Вашата коса, за да постигате отличен резултат с два пъти по-здрава и силна коса, в сравнение с обикновен уред. Лесно ще разпознаете, когато четката е в адаптивен режим чрез StyleAdapt™ LED индикатора. В този режим, сензори по повърхността отчитат температурата на косата до 1800 пъти по време на една работна сесия и подават информацията към интелигентен микропроцесор, който непрекъснато регулира работната температура, за да предпази косата от прекомерно изсушаване и прегаряне. 

Четката-сешоар може да се ползва и с ръчно управление с 3 настройки за температура и скорост, които могат да се запаметяват. Тя е достатъчно мощна, за да Ви помогне да създадете перфектната прическа, а с допълнителните приставки ще можете да изглеждате различна всеки ден. Използвайте овалната четка, за да повдигнете косата и да придадете обем. Голямата кръгла четка можете да ползвате за изглаждане на косата и оформяне на краищата, а малката приставка използвайте, за да добавите допълнителен обем в корените. Прическата Ви ще има невероятен вид, а косата ще изглежда здрава и блестяща, благодарение на новото покритие Advanced Diamond Ceramic, което има 10 пъти повече керамика и е обогатено с диамантни частици. Те помагат в равномерното разпределение на топлината и са причината за това тази четка да се плъзга до 5 пъти по-гладко от четка с обикновено керамично покритие. 

Адаптивната четка-сешоар Remington AS9880 PROluxe You е снабдена с допълнителни екстри. Тя има система за йонна защита, която ще предпази косата от вредното наелектризиране и ще премахне фриз ефекта. Нейният връх остава хладен по време на работа за по-удобно захващане, а 3-метровият кабел ще даде свобода на действие, за да можете безпроблемно да създадете перфектната прическа. А когато тя е готова, можете да ползвате студената струя, за да я фиксирате.